Lifestyle

Cardi B: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος σε τραγούδι της (vid)

Cardi B: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος σε τραγούδι της (vid)
Η Cardi B κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single της με τίτλο «Press», στο οποίο υπάρχει μια απρόσμενη αναφορά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όσο να ‘ναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πλέον γίνει γνωστός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, κάνει απίθανα πράγματα εντός παρκέ και είναι πιθανόν να κατακτήσει και το βραβείο του MVP τη φετινή σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Έτσι, όπως είναι, λογικό το όνομα του «παίζει» παντού στην Αμερική. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και σήμερα. Πως; Μα με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου single της Cardi B, με τίτλο «Press»!

Βλέπετε, σε κάποιο σημείο του τραγουδιού, η διάσημη ράπερ ακούγεται να λέει «Bitch I’m a freak like Greek» παίζοντας στους στίχους με το παρατσούκλι του κορυφαίου Έλληνα μπασκετομπολίστα στο NBA, «Greek Freak». Η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί το παρατσούκλι του αθλητή φαινόμενο, αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν οι δυο τους έχουν κάποια σχέση.

Η Cardi B μέσα από το τραγούδι της περνάει στην αντεπίθεση για όση πίεση έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες από τον Τύπο, από τους φαν και από παντός είδους «καλοθελητές», που την κατηγορούν για τις πλαστικές επεμβάσεις (κι επειδή εξαιτίας τους αναγκάστηκε να μεταθέσει για αργότερα μια σειρά από εμφανίσεις), για το ότι φόρεσε διαμάντια στη νεογέννητη κόρη της, για το ότι αγοράζει σπίτια και ακριβά αντικείμενα και για ένα σωρό άλλα θέματα στα οποία άμεσα ή έμμεσα προσπαθεί να απαντήσει.

Ακούστε το τραγούδι της Cardi B:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments