Αθλητισμός

Μανουέλ Φερνάντες: Σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Μανουέλ Φερνάντες: Σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Μανουέλ Φερνάντες: Ο Ολυμπιακός τον έχει προσθέσει στη λίστα του, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μανουέλ Φερνάντες: Μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει προσθέσει στη λίστα του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Πορτογάλο χαφ, Μανουέλ Φερνάντες, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες πέντε σεζόν στη Ρωσία, αγωνιζόμενος με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Πλέον, έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας ήδη προσελκύσει αρκετούς συλλόγους από την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “LiveSport”. Για τον παίκτη έχει σχηματίσει άκρως θετική άποψη και ο κόουτς των “ερυθρολεύκων”, Πέδρο Μαρτίνς. Μένει να φανεί εάν ο σύλλογος θα προχωρήσει το θέμα, καθώς όπως προαναφέρθηκε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για έναν παίκτη ο οποίος είναι “πασπαρτού”, αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις.

Ο Φερνάντες έχει τη δυνατότητα να παίξει ως αμυντικός χαφ, κεντρικός χαφ, αλλά και να καλύψει το αριστερό άκρο. Πέρσι κατέγραψε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λοκομοτίβ, σκοράροντας τέσσερις φορές και μοιράζοντας επτά ασίστ. Οι απολαβές του θα μπορούσαν να αποτελούν ένα “θέμα” για τον Ολυμπιακό, καθώς στη Ρωσία είχε λαμβάνειν 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Ωστόσο, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του μέχρι τη μέση. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος που έχει κάνει πιο ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της για τον παίκτη είναι η τουρκική Γκέζτεπε.

Ωστόσο, ο Φερνάντες δεν θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που δεν έχει στόχους που αφορούν τίτλους και ευρωπαϊκή καταξίωση. Οπότε, η περίπτωση του Ολυμπιακού φαντάζει άκρως πιο ταιριαστή για τα γούστα του συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος κόουτς, ο οποίος βλέπει να λύνεται η υπόθεση ενός ακόμη χαφ, έχει δώσει την… ευχή του, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Ολυμπιακό να κάνει σύντομα κίνηση για τον Φερνάντες.

O Μανουέλ Φερνάντες εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments