Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Μόνο με το μαγιό της δίπλα στο κύμα

Έλενα Παπαρίζου: Μόνο με το μαγιό της δίπλα στο κύμα
Έλενα Παπαρίζου: Εντυπωσιάζει με τη φωτογραφία της και εύχεται "καλό καλοκαίρι".

Έλενα Παπαρίζου: Τις καλοκαιρινές διακοπές σε μια πανέμορφη παραλία απολαμβάνει η Έλενα Παπαρίζου, μετά από μια δημιουργική αλλά και κουραστική σεζόν. Η τραγουδίστρια καταφέρνει να εντυπωσιάζει πάντα, όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με την εμφάνισή της.

Έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει με το μαγιό της δίπλα στο κύμα. Στη λεζάντα έγραψε: «Summer mode on! Καλη εβδομάδα σε όλους».

Η Έλενα Παπαρίζου σχολιάζεται θετικά από το περισσότερο κοινό επειδή ποτέ δεν “πειράζει” τις φωτογραφίες της. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Έχω τις ρυτιδούλες μου, μεγάλη διαφορά έχει και το σώμα. Δεν χάνεις κιλά τόσο εύκολα όσο παλιότερα, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι αυτή που είμαι.

Ένα διάστημα έλεγα “όπα, Έλενα, ρουφήξου”. Μα γιατί; Μια ζωή έχουμε και είναι ωραία. Μπορώ να τη ζήσω, να τη γευτώ, να την απολαύσω, με την απλότητά της; Το “προσέχω για να έχω”, ναι, το κάνω, αλλά είναι άλλο πράγμα από την υστερία. Δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Αν κάποιος με καταπιέσει, μπορεί να σκάσω. Φαντάζεσαι να καταπιέσω τον εαυτό μου;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments