Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο πλευρό του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο πλευρό του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Μπασακσεχίρ.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ριχτεί απόψε (20:45, Novasports 1) στη «μάχη» της πρόκρισης στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει ένα σαφέστατο προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Στην προσπάθεια τους αυτή, οι Πειραιώτες θα έχουν δίπλα τους και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όπου κι αν αγωνίζεται, έπραξε το ίδιο και για το παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι και στην Κωνσταντινούπολη και θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου, την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασάκσεχιρ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Πόλη για να ενισχύσει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων», όπως ακριβώς είχε κάνει και στο Πλζεν στο ματς με την Βικτόρια.

Ολυμπιακός: Για σκορ πρόκρισης στην Πόλη – Ποιες οι σκέψεις του Μάρτινς

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Πλζεν και την πρόκριση με το εμφατικό 4-0, οι Πειραιώτες καλούνται να ανταποκριθούν κόντρα στην ανερχόμενη δύναμη της Τουρκίας και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει κλειστά τα τα χαρτιά του για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης. Όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα παρατάξει μία εντεκάδα η οποία θα ψάξει το γκολ που θα δώσει αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη η Μπασακσεχίρ που πέρσι έχασε τον τίτλο στην Τουρκία μέσα από τα χέρια της από την Γαλατασαράϊ διαθέτει παίκτες κλάσης όπως ο Ρομπίνιο, ο Τουράν και ο Ινλέρ που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Το μειονέκτημα της τούρκικης ομάδας σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι πως δεν έχει ακόμη επίσημα παιχνίδια κάτι βέβαια που μπορεί να ευνοήσει τους «ερυθρόλευκους» στο αποψινό παιχνίδι.

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Δεν γεμίζουν ούτε το μισό γήπεδο οι Τούρκοι

Μπορεί η ομάδα τους να αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League και να αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα, αλλά οι φίλοι της Μπασάκσεχιρ δεν φαίνεται να συγκινούνται, καθώς λιγότεροι από 8.000 φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας αναμένονται στο γήπεδο ενόψει του αποψινού (20:45) παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ρίχνεται στην μάχη του γ’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην δευτεραθλήτρια Τουρκίας. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Τουρκία χωρίς κάποιο μειονέκτημα, καθώς ο κόσμος της Μπασάκσεχιρ δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα και το βράδυ το «Fatih Terim Stadium» θα είναι μισοάδειο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, στο γήπεδο θα βρεθούν λιγότεροι από 8.000 φίλοι της Ιστανμπούλ, δηλαδή δεν θα γεμίσει ούτε το μισό «Fatih Terim Stadium», καθώς η χωρητικότητα της έδρας της Μπασάκσεχιρ είναι 17.200.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments