Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχονται ανακοινώσεις μετά την Μπασακσεχίρ

Ολυμπιακός: Έρχονται ανακοινώσεις μετά την Μπασακσεχίρ
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα Play off του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια θα φουλάρουν στα μεταγραφικά.

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση με τη νίκη κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Μπορεί η Ελληνική ομάδα να έχει πάρει το προβάδισμα, ωστόσο οι Τούρκοι είναι δυνατοί και η ρεβάνς κρύβει πολλές παγίδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του, αλλά και ο ίδιος να παραμείνει συγκεντρωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα άλλα έχουν έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθονται με σταυρωμένα χέρια, το αντίθετο μάλιστα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προχωρήσει σε πολλές επαφές και δεν αποκλείεται να φέρουν παίκτη στην Αθήνα μετά το παιχνίδι με την Τουρκική ομάδα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει μια περίπτωση που είναι αρκετά προχωρημένη και δεν είναι απίθανο να υπάρχουν ανακοινώσεις πριν τον δεκαπενταύγουστο.

Ολυμπιακός: Φέρνει παίκτη άμεσα

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα μπορούσε να είναι ο παίκτης που πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό. Τον τελευταίο καιρό οι Πειραιώτες έχουν συνδεθεί με τον Όσκαρ Τρέχο που προορίζεται για να αναπληρώσει το κενό του Κώστα Φορτούνη. Θυμίζουμε ο αρχηγός της ομάδας έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν. Παράλληλα το όνομα του Ματέο Γκαρσία υπάρχει πάντα στο κάδρο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η περίπτωση του Αργεντινού εξτρέμ δεν αποκλείεται να έχει κάποια σχέση με το μέλλον του Μπρούνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπρούνο έχει χάσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουν δει και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Μπρούνο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανονική μεταγραφή,αλλά με δανεισμό προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος την επόμενη χρονιά.

Αρκετές ομάδες της Super League δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να έχουν τον Μπρούνο στο ρόστερ τους. Άλλωστε όπως αναφέραμε και παραπάνω η παρουσία του στον Ατρόμητο τον έκανε να αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές και του έδωσε το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 25χρονο είναι ο Άρης που φέρεται να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments