Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Έχασε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη

Νίκος Λυμπερόπουλος: Έχασε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη
Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν είναι ο μόνος που έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Τα παιχνίδια με την Κραϊόβα έφεραν προς τα έξω πολλά προβλήματα της ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική κάτι που συνεχίστηκε και κόντρα στην Τραμπζονσπορ. Η Τουρκική ομάδα δεν συγχώρεσε τα λάθη της “Ένωσης” και μετά το 3-1 στο ΟΑΚΑ την έχει αφήσει με το ένα πόδι εκτός των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την τραγική εικόνα έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου.

Φυσικά, αυτός που είναι πιο προβληματισμένος από όλους είναι το αφεντικό της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι απογοητευμένος με τον Μιγκέλ Καρντόσο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μέρες του στον πάγκο της ΑΕΚ είναι μετρημένες. Το γεγονός πως υπάρχει το παιχνίδι με την Ξάνθη έκανε τις σκέψεις για αλλαγή προπονητή να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο ο Πορτογάλος δύσκολα θα συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Δύσκολη η παραμονή του

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν είναι ο μοναδικός που έχει χάσει την εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο “τίγρης” έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος τον Νίκο Λυμπερόπουο. Αυτή τη φορά όμως φέρεται να πιστεύει πως ο πρώην παίκτης τη ΑΕΚ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας. Άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που πρότεινε τον Καρντόσο και μαζί με τον Πορτογάλο πήραν τις αποφάσεις για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το Sportime ο “Λύμπε” θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Ντίνου Διαμαντόπουλου που πρόσφατα έφυγε από τον Άρη έχει πέσει στο τραπέζι. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά αυτό πρόκειται να γίνει σύντομα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments