Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο με νεκρό στην Καβάλα

Σοβαρό τροχαίο με νεκρό στην Καβάλα
Τραγωδία στην Καβάλα: Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 16χρονος, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος αδελφός του.

Τραγωδία στην Καβάλα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Καβάλα, λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας τους και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία γυναίκα, η οποία είχε συνεπιβάτες τους δύο γιους της και ένα ακόμη άτομο έγινε συντρίμμια.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο ένας εκ των δύο υιών της (ηλικίας 16 ετών), με τον 18χρονο αδελφό του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η οδηγός, όπως και ο τέταρτος επιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά, με την Τροχαία της Καβάλας να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Νεκροί οι δύο δύτες στην Κάρπαθο

Το χειρότερο δυνατό φινάλε είχε η περιπέτεια των δυο δυτών που είχαν εξαφανιστεί. Οι δυο άνδρες ηλικίας 65 και 30 ετών, με καταγωγή από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 50 μέτρων και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Αυτό κινητοποίησε τους άντρες του λιμενικού που βρήκαν τα άψυχα κορμιά των δυο αντρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άτυχοι δύτες εντοπίστηκαν νεκροί, πριν από λίγη ώρα, από άντρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος. Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν σε βάθος 50 μέτρων, σε σπηλιά με διάμετρο ενός μέτρου. Μαζί τους ήταν και ένας τρίτος άντρας από την Τσεχία ο οποίος έχασε επαφή μαζί τους εξαιτίας των ισχυρών ρεμάτων και της θολούρας που υπάρχει στο βυθό της θάλασσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments