Lifestyle

Sin Boy: Αλλάζει όνομα ο γνωστός ράπερ

Sin Boy: Αλλάζει όνομα ο γνωστός ράπερ
Sin Boy: Δίνει τέλος στο όνομα που τον έκανε γνωστό και αλλάζει εντελώς ύφος γιατί, θέλει να δώσει ελπίδα στους υπόλοιπους.

Sin Boy: Είτε είσαι φαν της trap είτε όχι, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις το ότι το 2019 είναι η χρονιά του. Ο Sin Boy έβγαλε το Mama, έκανε… πλάκα στα trends του Youtube, έστω κι αν το 90% των ακροατών του δεν μπορούσαν να καταλάβουν το τι λέει (γι’ αυτό μπήκαν και υπότιτλοι), ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει και η εμφάνισή του στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε γενικές γραμμές, ο Sin Boy λέει κατά καιρός πράγματα τα οποία προκαλούν αίσθηση, με την τελευταία αποκάλυψή του, να είναι και η μεγαλύτερη. Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα αλλάξει το όνομά του και από Sin Boy θα γίνει… Lil’ Jesus.

«Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», ανέφερε ο Sin Boy εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μετονομαστεί σε Lil Jesus. Οι διαδικτυακοί του φίλοι διχάστηκαν, καθώς άλλοι βρήκαν σούπερ την ιδέα του και άλλοι του έγραψαν πως δεν θέλουν να αλλάξει όνομα, μιας και τον γνώρισαν ως Sin Boy.

Πλέον μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να κρατήσει το κοινό του ως… Lil Jesus, ή θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς ο κόσμος τον έχει… μάθει ως Sin Boy.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments