Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Στον ουρανό του ΟΑΚΑ το λάβαρό του

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Στον ουρανό του ΟΑΚΑ το λάβαρό του
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το λάβαρο του ιστορικού παράγοντα πήρε θέση στον ουρανό του ΟΑΚΑ, δίπλα σε εκείνο του αδερφού του, Παύλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Στον ουρανό του ΟΑΚΑ υψώθηκε το λάβαρο με το πρόσωπο του ιστορικού διοικητικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, το οποίο θα πάρει θέσει δίπλα σε αυτό του αδερφού του Παύλου. Οι «πράσινοι» τίμησαν μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο, τη μνήμη του ιστορικού παράγοντα, με το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων να… σείεται από τα χειροκροτήματα.

Οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες του τουρνουά, Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο και Φενερμπαχτσέ παρατάχθηκαν στο παρκέ, πριν το jumbotron αρχίσει να προβάλλει πλάνα από τον «πράσινο» βίο του Θανάση Γιαννακόπουλου, υπό τις ιαχές των φιλάθλων που τραγουδούσαν το όνομα του.

Εμφανώς συγκινημένος παρουσιάστηκε ο ανιψιός του και «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Χειροκροτήματα αναγνώρισης και σεβασμού από τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, οι οποίοι βρίσκονται στο ΟΑΚΑ.

“Ο Παύλος και ο Θανάσης έφεραν τον σύλλογο στην κορυφή”

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέφερε σχετικά στην κάμερα της Cosmote TV: “Παρ’ όλο που είναι ένα τουρνουά με τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπυολο. Από σήμερα είναι στην κορυφή του γηπέδου μας παρακαλουθούν αν τα κάνουμε σωστά. Και ο Παύλος και ο Θανάσης έβαλαν τα θεμέλια και δημιούργησαν όλο αυτό το πράγμα που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι πήγαν τον Παναθηναϊκό στην ελίτ της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω και τις 3 ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκληση. Αμέσως ανταποκρίθηκαν και αυτό δείχνει τον σεβασμό που υπάρχει στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments