Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Βίντεο – ντοκουμέντο από το φλεγόμενο πλοίο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιβατών

Ηγουμενίτσα: Βίντεο – ντοκουμέντο από το φλεγόμενο πλοίο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιβατών
Ηγουμενίτσα: Από την φωτιά που εκδηλώθηκε στο πλοίο τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Ηγουμενίτσα: Ώρες αγωνίας έζησαν οι 613 επιβάτες και το πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού “Olympic Champion” μετά την πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε στην αριστερή πλευρά του πλοίου ενώ αυτό βρισκόταν μεσοπέλαγα. Το πλοίο καλύφθηκε από καπνούς και άμεσα σήμανε συναγερμός. 

Από την φωτιά τραυματίστηκαν πέντε άτομα, δύο με εγκαύματα, δύο παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και ένα ακόμα τραυματίστηκε στη μέση. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  οι τέσσερις από αυτούς πήραν εξιτήριο ενώ ο ένας παραμένει για νοσηλεία.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του OPEN φαίνονται μαύροι καπνοί που γέμισαν την ατμόσφαιρα.  Παράλληλα, οι επιβάτες που έζησαν στιγμές αγωνίας εντός του πλοίου το πρωί του Σαββάτου συγκλονίζουν με την περιγραφή τους: «Όλος ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Μετά μας έβγαλαν επάνω στο κατάστρωμα όπου και συγκεντρωθήκαμε όλοι» είπε ένας επιβάτης ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι: «Ήμουν ο τελευταίος που βγήκε στο κατάστρωμα. Το πήρα λίγο αψήφιστα».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Open:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments