Ελλάδα

Θάνατος κρατουμένου στον Κορυδαλλό – Δραπέτευσε έγκλειστος των Αγροτικών φυλακών Χανίων

Θάνατος κρατουμένου στον Κορυδαλλό – Δραπέτευσε έγκλειστος των Αγροτικών φυλακών Χανίων
Κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής ενώ αναστάτωση υπήρξε στις Αγροτικές φυλακές Χανίων το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας της απόδρασης 59χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, διαπιστώθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, θάνατος κρατουμένου αλλοδαπής καταγωγής.

Συγκεκριμένα υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε σήμερα στις 11:40, ότι ο αποθανών δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως προκύπτει από το φάκελό του, ελάμβανε βαριά θεραπευτική αγωγή και εκρατείτο σε Ειδικό Χώρο από την 02/10/2019, ενώ από την 07/10/2019 είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ για χορήγηση υποκατάστατων.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης και το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού».

Απέδρασε κρατούμενος από την Αγροτική φυλακή Αγιάς Χανίων

Ωστόσο, αναστάτωση υπήρξε στις Αγροτικές Φυλακές της Αγιάς Χανίων το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας της απόδρασης 59χρονου κρατούμενου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, η απουσία του 59χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της καταμέτρησης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πως απέδρασε, ενώ οι Αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Να σημειωθεί πως ο 59χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments