Αθλητισμός

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: “Κολλάει” στο οικονομικό η επιστροφή του στη Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: “Κολλάει” στο οικονομικό η επιστροφή του στη Μίλαν
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να συνεργαστούν αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός σταρ αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο Ζλάταν είχε πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε όταν ήταν στην Γιουνάιτεντ. Ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να έχει μπει στο 38ο έτος της ηλικίας του, αλλά θέλει να ζήσει άλλη μια περιπέτεια.

Παρά τις προσπάθειες των Γκάλαξι να μείνει στην Αμερική, ο έμπειρος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μπορεί να μην περνάει την πρώτη νιότη του,αλλά δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους. Πιθανός προορισμός για τον Σουηδό είναι η Ιταλία. Άλλωστε πρόκειται για τη χώρα στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.

Θέλει Μίλαν, αλλά…

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν τον Ζλάταν να επιστρέφει στη Μίλαν. Κατά καιρούς ο Σουηδός έχει τονίσει πολλές φορές ότι έχει την Μίλαν στην καρδιά του παρά το γεγονός ότι φόρεσε τις φανέλες των Γιουβέντους και Ίντερ. Μάλιστα, ο κομησάριος του MLS είχε αποκαλύψει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα γυρίσει στους “ροσονέρι”.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ένα δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» εμφανίζει τον Σουηδό να επιθυμεί την επιστροφή του στη Μίλαν, αλλά με περισσότερα χρήματα από αυτά που του έχουν προταθεί. Οι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Πάολο Μαλντίνι έχουν καταθέσει πρόταση στον 38χρονο για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με αποδοχές 6 εκατ. ευρώ. Ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι φέρεται να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από το οικονομικό σκέλος της πρότασης, ωστόσο οι Μιλανέζοι δεν προτίθενται να το βελτιώσουν.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα για την οριστική απάντηση του Ιμπραΐμοβιτς και μένει να φανεί αν το χάσμα στις διαπραγματεύσεις θα γεφυρωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments