Lifestyle

Τρέλανε κόσμο στη Βουλή η Νόνη Δούνια

Τρέλανε κόσμο στη Βουλή η Νόνη Δούνια
Από τις πιο όμορφες παρουσίες του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι αδιαμφισβήτητα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική Βουλή στο θέμα ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα του ελληνικού κοινοβουλίου. Η Νόνη Δούνια κατέχει την πρωτοκαθεδρία, αν και υπάρχουν πολλοί που θεωρούν εξίσου όμορφες τις Έφη Αχτσιόγλου, Έλενα Ράπτη, Κατερίνα Μονογιού, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νάντια Γιαννακοπούλου. Πάντα όμως η Νόνη Δούνια θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί της και όχι απαραίτητα και μόνο από το κόμμα της τη Νέα Δημοκρατία που θα κοιτάξουν να βρουν ευκαιρία να της πιάσουν κουβέντα.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν η Νόνη Δούνια μαγνήτισε τα βλέμματα από τα έδρανα της Βουλής στη σημερινή συνεδρίαση. Το καφέ φόρεμά της με κουμπιά και σμόκιν γιακά σε συνδυασμό με την λευκή ζώνη αλλά και η βεντάλια που κρατούσε στο χέρι και την κουνούσε έτσι για να δροσιστεί ήταν ο απόλυτος στυλιστικός συνδυασμός για την ομιλία του πρωθυπουργού ο οποίος απάντησε σε ερώτηση της κας Φώφης Γεννηματά.

Να πούμε ότι πριν από λίγες ημέρες  η βουλευτής ‘Α Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας είχε κοινοποιήσει στο λογαριασμό της στο instagram αναμνηστικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη αναφέροντας την επέτειο γάμου τους “1/7/2004 16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή… την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά”, έγραψε η Νόνη Δούνια.

Επίσης να πούμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποβληθεί σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση, που αφορούσε την επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς. Όλα πήγαν καλά, ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια: “Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες. Όμως η δική μου ήταν εκφυλιστική”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments