Video

Σαμπρίνα: Έκανα ψυχανάλυση γιατί νόμιζα ότι ήμουν τρελή

Σαμπρίνα: Έκανα ψυχανάλυση γιατί νόμιζα ότι ήμουν τρελή
Σαμπρίνα: Αποκάλυψε πως στα 21 της οδηγήθηκε στο να αναζητήσει βοήθεια από ειδικό.

Καλεσμένη στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not» ήταν την Παρασκευή (21 Αυγούστου) η Σαμπρίνα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε τo 1969 στη Ροδεσία (η σημερινή Ζιμπάμπουε) της Αφρικής από Έλληνες γονείς, μίλησε για πολλά. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως έκανε ψυχανάλυση σε νεαρή ηλικία, στον κορωνοϊό και σε όλο με το οποίο είμαστε αντιμέτωποι καθώς και στη συμμετοχή στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, τη Eurovision.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στα 21 της έκανε ψυχανάλυση γιατί είχε κρίσεις πανικού και νόμιζε πως ήταν τρελή. Και να θυμίσουμε πως στα 18 της αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο και να συνεχίσει τις σπουδές της σε πιάνο και φωνητική. Σε κάποιες από τις εμφανίσεις της που πραγματοποιούσε σε μικρές πίστες, την ανακάλυψε ο μουσικός παραγωγός Νίκος Καραγιάννης ο οποίος την παρακίνησε να αφοσιωθεί επαγγελματικά στο τραγούδι.

Αργότερα άρχισε να εργάζεται και σε μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα και σύντομα άρχισε να κυκλοφορεί τα πρώτα της τραγούδια. Μερικές από τις επιτυχίες της είναι, από τον πρώτο δίσκο τα: «Λάθος», «Μες την αγκαλιά μου έλα» και από τον δεύτερο: «Φωνές», «Εφιάλτης», «Ελεύθερη» και «Φταις», στον τρίτο αρχίζει να υπογράφει η ίδια την σύνθεση των κομματιών της όπως τα: «Φεγγάρια Καθρέπτες», «Για σένα θα ζω», «Μόνη».

Η συζήτηση πήγε πάντως, και στην τωρινή κατάσταση με τον κορωνοϊό μιας και όλος ο πλανήτης είναι υποχρεωμένος να χειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια εξέφρασε και την αντίθεσή της με τα μέτρα της κυβέρνησης για το ωράριο των νυχτερινών κέντρων και των μπαρ… «Είμαι αντίθετη με αυτό. Θεωρώ καταρχήν ότι είναι άδικο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να μην μπορούν  όλοι να δουλεύουν 7 με 12 τη νύχτα. Επίσης, θεωρώ ότι τα μέτρα που τηρούνται 7 με 12 μπορούν να τηρηθούν και 12 με 5 το πρωί», σχολίασε.

Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision, «θεωρώ ότι κακώς δεν πήγα τότε εγώ με το τραγούδι Camera. Ήταν πολύ έξυπνο τραγούδι και θεωρώ ότι θα παίρναμε καλύτερη θέση από τη θέση που πήραμε εκείνη την χρονιά, την 18η. Έκαναν λάθος οι άνθρωποι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments