Video

Γιάννης Πάριος: Ο γιος του, ο γάμος που δεν τον πήγαινε και η μοναξιά του

Γιάννης Πάριος: Ο γιος του, ο γάμος που δεν τον πήγαινε και η μοναξιά του
Γιάννης Πάριος: Μέσα από την καρδιά του μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή του ANT1 «Ενώπιος Ενωπίω» o Γιάννης Πάριος. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του και την Πάρο που λατρεύει.

Ποιος είναι αυτός που τον «βάφτισε» Πάριο; Ποιον ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του και τι θέλει για τους τέσσερις γιους του; Μάλιστα, κάνοντας ειδική μνεία στο θεσμό του γάμου τόνισε πως αν και έχει κάνει δύο, ο γάμος δεν του πήγαινε ποτέ. «Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός» ανέφερε ο Γιάννης Πάριος.

Όπως αποκάλυψε στην αρχή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα «Παριανός», αλλά υπήρχε ήδη ένας τραγουδιστής στη Βάρη με το όνομα αυτό.

«Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: «το Βαρθακούρης είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου». Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το «Γιάννης Πάριος». Και έτσι βαφτίστηκε το «Γιάννης Πάριος», ανέφερε για την αλλαγή του ονόματος ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας.

Για τον σπουδαίο ερμηνευτή μίλησε και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. «Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: «γράψε ντε κανέναν στίχο»” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. «Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα».

Και οι δύο του γονείς είχαν ωραία φωνή.

“Kαι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν ωραία φωνή. Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος. Ο άγιος Χαραλάμπης. Ο πατέρας μου όταν είχε νεύρα η μάνα μου έφευγε για να μην τσακωθούν. Η μάνα μου ήταν ο καπετάνιος όπως είναι σε κάθε υγιές σπίτι. Εγώ ήμουν μπαμπάκιας, όχι μαμάκιας. Της έδινες 1000 δραχμές και τα έξοδά μας ήταν 1200. Της έφταναν και κράταγε και δυο κατοστάρικα στην άκρη. Δεν ξέραμε τι είναι το χορτάτος για να πεινάσουμε” εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής.

“Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε”.

Αναφερόμενος στο γάμο σημείωσε: “Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα. Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά. Ο έρωτας δεν είναι πάντα καλός, υπάρχει και αρρωστημένος έρωτας. Η μοναξιά είναι αδελφή μου. Δεν είναι μοναξιά να κοιμάσαι μόνος το βράδυ. Μοναξιά είναι να σε ξεχνάνε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments