Διεθνή

Μαργαρίτης Σχοινάς: Όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια

Μαργαρίτης Σχοινάς: Όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια
Μαργαρίτης Σχοινάς: Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην κορύφωση της μάχης» κατά του κορωνοϊού επισημαίνοντας πως θα είναι «πολύ μεγάλο λάθος» να νομίζουμε ότι επειδή έρχεται το εμβολίου τελείωσε και η υπόθεση.

Το σύνολο των Ευρωπαίων θα έχει επαρκή κάλυψη σε εμβόλια εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς μίλησε στην ΕΡΤ διαβεβαιώνοντας ότι «όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια» και εκτιμώντας πως κανείς δεν θα μείνει χωρίς ένα «ασφαλές εμβόλιο».

Oι κοινές κλινικές δοκιμές των Sputnik V και AstraZeneca ξεκινούν σύντομα

Ωστόσο, ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην κορύφωση της μάχης» κατά του κορωνοϊού επισημαίνοντας πως θα είναι «πολύ μεγάλο λάθος» να νομίζουμε ότι επειδή έρχεται το εμβολίου τελείωσε και η υπόθεση.

«Δεν τελειώσαμε. Η μάχη θα συνεχιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι δε θα εμβολιαστούν όλοι οι Ευρωπαίοι με το ίδιο εμβόλιο τονίζοντας ότι αναφορικά με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο ανέφερε ότι η Κομισιόν απέρριψε μεγαλύτερη συμφωνία με την Pfizer-BioNtech το καλοκαίρι απάντησε πως «τον Ιούνιο θα ήταν λάθος να βάζαμε όλα τα ευρωπαϊκά χρήματα σε μια εταιρεία». Καταληκτικά, ο κ. Σχοινάς εξέφρασε την ελπίδα ότι με το εμβόλιο θα έχουμε «ένα ακόμη όπλο στη διάθεσή μας» ώστε να σωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments