Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: Τι ανέφερε για τα ναρκωτικά, τις γυναίκες και την μεγάλη του αγάπη

Λευτέρης Πανταζής: Τι ανέφερε για τα ναρκωτικά, τις γυναίκες και την μεγάλη του αγάπη
Λευτέρης Πανταζής: Ο τραγουδιστής μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» μίλησε για τα ναρκωτικά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Direct” και του Τάκη Χατζή βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε μεταξύ άλλων για την Άντζελα Δημητρίου την οποια χαρακτηρίζει “από τις ωραιότερες γυναίκες”.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως:

“Μεγάλο κεφάλαιο στο λαϊκο τραγούδι. Η Άντζελα Δημητρίου και ο κάθε μεγάλος καλλιτέχνης δε σβήνει ποτέ. Μόλις κάνει ένα τραγούδι, μπορεί να κάνει πάλι επιτυχία. Είναι ωραία γυναίκα, τότε που γνωριστήκαμε ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες. Τώρα είναι μια κυρία, τότε ήταν ένα κορίτσι”.

Όσον αφορά τη σύλληψη του Νότη Σφακιανακη, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

“Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένεια του διαφορετικά. Δεν ξέρεις και τι παιδικά τραύματα έχει. Έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου στο Διογένης Palace. Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά έλεγε ένα τραγούδι, τον βοήθησα. Aυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικος καβαλάρης. Έχει τα δικά του πιστεύω, τη δική του δικαιοσύνη. Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη, είναι απο τους καλύτερους. Σαν άνθρωπο μπορεί να μην τον κάνω παρέα. Σαν καλλιτέχνης έχει πολύ καλό ρεπερτόριο”.

Στην ερώτηση του αν έχει η Νύχτα ναρκωτικά ανάμεσα στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε:

“Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν! Πώς να μην υπάρχουν; Έχω στεναχωρηθεί με πολλούς για αυτό τον λόγο. Για δύο- τρεις από παλιους συναδελφους μου, έφυγαν από τη ζωή και έδινα λεφτά για να τους κηδέψουμε, για να συνεχίσουν να ζουν. Αυτό με έκανε πιο σκληρό και φοβισμένο. Αυτό μπορεί κάποτε να τελειώσει… Η ζωή μας κύκλους κάνει”.

Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως στην καθημερινότητά ζει κάνοντας πράγματα που κάνει ένας εικοσάρης. “Είμαι καλά με εμένα, είμαι χορτασμένος. Εγώ κάνω πράγματα που κάνει εικοσάρης. Σε όλα τα επίπεδα! Δεν είμαι Άγιος, είμαι άνθρωπος. Δεν πίνω, δεν καπνίζω… Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά!” παραδέχθηκε ο ίδιος.

Όσον αφορά το ξεκίνημα της καριέρας του και την οικογένεια του, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως:

“Εγώ μόνος μου ξεκίνησα και τραγούδια έπαιρνα από τον κανέναν. Τραγούδια έπαιρνα από έναν στο συνεργείο που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και έβαζα εγώ τη μουσική. Μου έδωσε την αλήθεια του και αυτή η αλήθεια έπιασε πολύ κόσμο. Έχω το κασελάκι και το κοιτάω κάθε μέρα, στο ορκίζομαι. Θα ήθελα να έχω τους γονείς μου κοντά μου να χαρούν και αυτοί μαζί μου. Εγώ δε γνώρισα τη μητέρα που με γέννησε. Η μητριά μου όμως ήταν δυο φορές μάνα. Ο μπαμπάς μου έφυγε στα 19 μου, μου έδωσε την ευχή του”.

Κλείνοντας, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, ενώ εξομολογήθηκε πως λόγω του κορονοίου έχουν έρθει πιο κοντά. Βέβαια, είπε πως:

“Η καλύτερη σχέση που μπορεί να έχει ένας γονιος με το παιδί του. Εμένα με βοήθησε ο κορωνοϊός. Αποφάσισε να έρθει με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο σπίτι μου και να μείνουμε και οι τρεις μαζί. Εκεί δεθήκαμε, το παιδί μου δε με γνώριζε. Ταξίδευα, έλειπα συνέχεια. Το παιδί δεν ήξερε τον μπαμπά του, τσακωθήκαμε, περπατήσαμε, γελάσαμε έξω, αγαπηθήκαμε, γνώρισε ο ένας τον άλλον και τώρα μένει μαζί μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments