Lifestyle

Άννα Βίσση: Η άγνωστη σχέση της με Έλληνα πολιτικό

Άννα Βίσση: Η άγνωστη σχέση της με Έλληνα πολιτικό
Άννα Βίσση: Αυτή είναι η άγνωστη- σε πολλούς- σχέση της με κορυφαίο Έλληνα πολιτικό.

Η Άννα Βίσση είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια και μουσικός η οποία ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο. Το 1977 κέρδισε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή» και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του 1980, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα, τον οποίο και παντρεύτηκε.

Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα η οποία είναι γνωστή για τις απίστευτες επιτυχίες της στη μουσική αλλά πέρα από την επαγγελματική της πορεία, έχει συζητηθεί πολύ και η προσωπική της ζωή καθώς πέρα από τον Νίκο Καρβέλα όπως αναφέραμε και παραπάνω, είχε σχέση με κορυφαίο Έλληνα πολιτικό. Θυμίζουμε λοιπόν, ότι το 2013 η Άννα Βίσση σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και τον συμπατριώτη της, Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ1, είχε αναφερθεί στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της και είπε τα καλύτερα για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική, που μου άρεσε, τον ερωτεύτηκα». Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουν ή έχουν ξεχάσει τον θυελλώδη αυτό έρωτα της Κύπριας τραγουδίστριας με τον Έλληνα πολιτικό, μια σχέση που ήταν από τις μεγαλύτερες που έχει κάνει, σε μια εποχή μάλιστα που και οι δύο τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οκτώ χρόνια σχέσης διατήρησε η Άννα Βίσση με τον πρώην Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω του Μανώλη Μητσιά, φίλος και των δύο, ο οποίος τότε εμφανιζόταν στο ίδιο κέντρο με την Άννα Βίσση.

Πάντως, όταν η Άννα Βίσση μίλησε σε συνέντευξή της για την άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ εκείνη ήταν ήδη με τον Νίκο Καρβέλα, ο γνωστός πολιτικός απαρνήθηκε τη σχέση του μαζί της. Τότε ο Νίκος Καρβέλας, θέλοντας δημόσια να υπερασπιστεί τη γυναίκα του με δηλώσεις του στο «Βήμα» είχε πει πως «πολιτικός που δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί πως έχει ερωτευτεί τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του παρά μόνο τη γυναίκα του, είναι ή απογοητευτικός ή ψεύτης». Μάλιστα, το τότε κόμμα του Αντώνη Σαμαρά που πλέον δεν υπάρχει, η «Πολιτική Άνοιξη» είχε αναγκαστεί τότε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «ο Αντώνης Σαμαράς ουδέποτε είχε σχέση με την Άννα Βίσση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments