Lifestyle

Νάντια Μπουλέ: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Νάντια Μπουλέ: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί
Νάντια Μπουλέ: Η ίδια δηλώνει ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά «παίρνει βαθιά ανάσα και βουτάει».

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Η γνωστή και όμορφη ηθοποιός, βλέπει πέρα από τα επαγγελματικά της, καθώς η Νάντια Μπουλέ είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στην τηλεοπτική σειρά του Alpha στην «Αγγελική», και τα προσωπικά της να πηγαίνουν περίφημα.

Η ίδια μάλιστα, ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη μέσω σχετικής της ανάρτησης στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram. Είναι η είδηση που την έχει κάνει πολύ πολύ χαρούμενη και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πάντως, η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ φειδωλή και μετρημένη στις δηλώσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Νάντια Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ: «Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις»

Όμως, αυτό που της συμβαίνει είναι τόσο χαρμόσυνο που η ίδια θέλησε να το μοιραστεί δημοσίως. Με μία φωτογραφία που διαγράφει την κοιλίτσα της και φανερώνει την εγκυμοσύνη της η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και η ευτυχία όπως μπορείτε να δείτε, στη φωτογραφία δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τι έγραψε λοιπόν, η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram; «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού». Και όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο τα likew και τα comments έπεσαν «βροχή» στην ανάρτησή της. Ανάμεσά τους μάλιστα, ήταν και σχόλιο από τη Μαρία Ηλιάκη η οποία ανακοίνωσε και εκείνη πρόσφατα τη δική της εγκυμοσύνη.

Νάντια Μπουλέ: Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Instagram:

Instagram Νάντια Μπουλέ

Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να αναφέρει η ηθοποιός τι την ενοχλεί στα προσωπικά της. «Αυτό το, ο σύζυγός μου, με κάνει να πάθω… Δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ βαρύ αυτό το για πάντα. Ο σύζυγός μου που τώρα έρχομαι εδώ να το εδραιώσω. Ο άντρας μου, μού ακούγεται καλύτερο. Το αγόρι μου επίσης μου αρέσει πολύ σαν φράση. Όχι, δεν θέλω μονόπετρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments