Ελλάδα

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζει η γυναίκα του άνδρα που πήρε την καρδιά του Ιάσονα

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζει η γυναίκα του άνδρα που πήρε την καρδιά του Ιάσονα
Τροχαίο στη Βουλή: Ο 23χρονος Ιάσονας μπορεί να έμεινε κλινικά νεκρός, αλλά χάρη στην απόφαση της οικογένειάς του χάρισε ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Το τροχαίο στη Βουλή έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, όχι μόνο επειδή χάθηκε ένα 23χρονο παιδί που δεν έκανε κανένα λάθος, αλλά και με το πώς το διαχειρίστηκαν οι ιθύνοντες. Το θετικό είναι ότι οι κάμερες της Βουλής τα κατέγραψαν όλα, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκαν.

Η απόφαση της οικογένειας του Ιάσονα να δωρίσει τα όργανά του καταχειροκροτήθηκε από όλους. Πάνω από όλα από τις οικογένειες που είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να κερδίζουν χρόνια ζωής χάρη σε αυτή την σπουδαία και παραδειγματική κίνηση.

Βαθιά συγκινημένη εμφανίστηκε η σύζυγος του άντρα που έλαβε την καρδιά του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα έξω από τη Βουλή. «Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω ότι αυτό μας έκανε πιο δυνατούς» δήλωσε στον Alpha η σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό περισσότεροι από έξι ασθενείς έγιναν λήπτες των οργάνων του 23χρονου μοτοσικλετιστή. Η καρδιά του Ιάσονα χτυπά δυνατά στο σώμα ενός νέου άνδρα, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των δικών του ανθρώπων. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Τροχαίο στη Βουλή: Η καρδιά του Ιάσονα συνεχίζει να χτυπά

Τα τελευταία χρόνια ο ασθενής ζούσε με την υποστήριξη μηχανικής καρδιάς, περιμένοντας το πολυπόθητο μόσχευμα. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου για την προσφορά των οργάνων του, που έδωσαν ζωή, χαρά και ελπίδα στον δικό μας άνθρωπο αλλά και σε άλλους».

Μάλιστα, η ίδια κάλεσε «το μεγαλείο της χαροκαμένης αυτής οικογένειας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας, δίνοντας νέα ζωή, παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη».

Προηγήθηκε συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, που πραγματοποίησε συγγενής του ανθρώπου που έκανε μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο.

«Η καρδιά πήγε στον γαμπρό μου, η μεταμόσχευση ήταν επιτυχής, περιμένουμε να ξυπνήσει. Ήταν μαγικό το δώρο ζωής σε αυτό τον άνθρωπο, που ταλαιπωρείται χρόνια και ζούσε με μηχάνημα υποστήριξης. Ένας πολύ καλός και ευγενής άνθρωπος. Προσευχηθείτε να κρατηθεί στη ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά. Προσευχηθείτε. Ο Ιάσονας πια ζει στην οικογένειά μας. Είμαστε συγκινημένοι», γράφει η γυναίκα.

Στη συνέχεια προσθέτει σε άλλη ανάρτηση για το τροχαίο στη Βουλή: «Μικρό στόρι ακόμη πιο ανατριχιαστικό. Η αδερφή μου πριν ένα μήνα είδε στον ύπνο της τον άνδρα της, να είναι στο μπάνιο χωρίς το μηχάνημα. Του λέει «τι κάνεις; Θα πεθάνεις». Και αμέσως γυρίζει και βλέπει το ημερολόγιο που έλεγε 18 Μαρτίου. Είναι απίστευτο».

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών των ληπτών των οργάνων

Τροχαίο στη Βουλή: Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών των ληπτών των οργάνων

Να σημειώσουμε ότι χθες πραγματοποίηθηκε και μηχανοκίνητη πορεία για να δικαιωθεί η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα και μην υπάρξει συγκάλυψη στο θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments