Ελλάδα

Άκης Πετρετζίκης: Η απάντηση στην Μπαρμπαρίγου

Άκης Πετρετζίκης: Η απάντηση στην Μπαρμπαρίγου
Άκης Πετρετζίκης: Απάντηση ήρθε και από τον γνωστό σεφ μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη συνταγή της γαλατόπιτας.

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη συνταγή της γαλατόπιτας. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς. Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο είναι καταξιωμένοι σεφ, τόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όσο και ο Άκης Πετρετζίκης.

Η γνωστή σεφ ισχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας  κάποιες μικρές αλλαγές. Και υιοθέτησε ακόμα και το όνομα που της είχε δώσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο λόγος για τη γαλατόπιτα Μάνης. Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει λόγο για αντιγραφή της συνταγής της από κάποιον άλλον σεφ που χρησιμοποίησε ακόμα και το ίδιο όνομα για τη δική του εκδοχή της γαλατόπιτας. Αν και δεν κατονομάζει ποιος είναι, αναφέρεται, σύμφωνα και με άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, στον Άκη Πετρετζίκη αφού στο site έχει τη συγκεκριμένη συνταγή.

Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου:

«Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς. Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης» είχε γράψει μεταξύ άλλων η Αργυρώ σε ανάρτησή της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης παρουσίασε στο κοινό τη συγκεκριμένη συνταγή και σήμερα θέλησε να απαντήσει σχετικά. Ο Άκης λοιπόν, χρησιμοποιώντας το χιούμορ του, ανέβασε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού μία εικόνα, στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται σε έναν πίνακα τέχνης και σχολίασε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Άκης Πετρετζίκης: Δείτε την ανάρτηση του σεφ:

Άκης Πετρετζίκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments