Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: «Είμαι έτοιμη για όλα»

Έλενα Τσαγκρινού: «Είμαι έτοιμη για όλα»
Έλενα Τσαγκρινού: «Είμαι έτοιμη για όλα» ξεκαθάρισε η όμορφη τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της φετινής συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision.

Η Έλενα Τσαγκρινού φέτος εκπροσωπεί στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού την Κύπρο και δηλώνει αποφασισμένη να κατακτήσει την κορυφή. Η εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό μίλησε στην εκπομπή “Τα S.O.S στη Μουσική” στη Βεργίνα Τηλεόραση που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.00 και αποκάλυψε στον Τάσο Ριζόπουλο τα πάντα

Έλενα Τσαγκρινού: Δηλώνει περήφανη

Μίλησε για το τραγούδι που ερμηνεύει, για το παρεξηγημένο μήνυμα που κάποιοι θεωρούν πως έχει, για την επικοινωνία που είχε με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και με την Ελληνίδα εκπρόσωπο Στεφανία Λυμπερακάκη αλλά και για το αν ο σύντροφός της, ο Mike θα είναι στο πλευρό της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάϊο. Με το video clip του τραγουδιού El Diablo να έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύρια κλικαρίσματα, η Έλενα Τσαγκρινού δηλώνει περήφανη και τονίζει: «Μόνο χαρά μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτό αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Είναι εξαντλητικές οι πρόβες αλλά θα κάνουμε μία υπερπαραγωγή, θεωρώ».

Οι υποχρεώσεις ιδιαίτερα αυξημένες, όμως η ίδια δεν παραπονιέται καθώς όπως τόνισε, θεωρεί πως όλη αυτή η διαδικασία στην οποία βρίσκεται, την κάνει ιδιαίτερα παραγωγική. Σε ό,τι αφορά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι El Diablo το οποίο μάλιστα έγινε και θέμα στο cnn, η Έλενα Τσαγκρινού σχολίασε ότι μάλλον πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της. «Είμαι έτοιμη για όλα» ξεκαθάρισε η όμορφη τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της φετινής συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision.

Για ακόμα μία φορά, η ίδια θέλησε να μιλήσει για το παρεξηγημένο μήνυμα του συγκεκριμένου τραγουδιού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συσχετίζεται λάθος. Δεν έχει να κάνει με σατανισμό. Έχει να κάνει με ένα καθαρά καλλιτεχνική προσέγγιση και έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις».

Δείτε την όμορφη τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού

Όσο για τη θέση που ελπίζει πως θα κατακτήσει, η Έλενα κοιτάει μόνο την κορυφή: «Θέλω να είμαι το νούμερο 1» είπε.

Η Έλενα Τσαγκρινού επίσης αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με την Ελένη Φουρέιρα η οποία είχε καταφέρει να φέρει για την Κύπρο τη δεύτερη θέση –την καλύτερη στην ιστορία του διαγωνισμού για το νησί της Αφροδίτης. Όπως είπε η Έλενα, η Φουρέιρα είναι πολύ περήφανη για εκείνη και πρόσθεσε: «Χαίρεται που θα αντιπροσωπεύσω την Κύπρο μας και νομίζω ότι με πιστεύει πολύ και χαίρομαι γιατί την έχω πολύ ψηλά. Η Έλενα Τσαγκρινού επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκπρόσωπο της Ελλάδας, τη Στεφανία Λυμπερακάκη για την οποία είναι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά στον φετινό διαγωνισμό.

Όσο για τον σύντροφό της, τον Mike, η τραγουδίστρια τόνισε πως είναι ένας πολύ καλός της φίλος πάνω απ’ όλα που εμπιστεύεται και συμβουλεύεται για όλα. «Αυτό που μου είπε ήταν να πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθει ότι μπορώ να τα καταφέρω. Με αφήνει να συγκεντρωθώ 100% εκεί. Με στηρίζει πάρα πολύ». Όσο για το αν θα την ακολουθήσει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου θα δώσει τον προσεχή Μάιο τη μεγάλη της μάχη, η Έλενα αποκάλυψε: «Δεν θα έρθει γιατί θέλει να είμαι συγκεντρωμένη απόλυτα στον στόχο μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments