Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Η απίστευτη επίθεση στον Τριαντάφυλλο

Γιώργος Λιάγκας: Η απίστευτη επίθεση στον Τριαντάφυλλο
Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο ντροπή του Τριαντάφυλλου. Τον κατηγορούν όλοι ότι εκμεταλλεύεται ακόμα και το τελευταίο πλάνο.»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” στο Πρωινό του ΑΝΤ1, και όπως φαίνεται ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με τον Τριαντάφυλλο.

“Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο ντροπή του Τριαντάφυλλου. Τον κατηγορούν όλοι ότι εκμεταλλεύεται ακόμα και το τελευταίο πλάνο. Όταν είσαι πραγματικά άρρωστος και φοράς αυτό το πράγμα που λέγεται κηδεμόνας, που το φοράνε πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τη σπονδυλική τους στήλη, όπως κι εγώ είχα φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή μου, αν μη τι άλλο δεν το επιδεικνύεις, αλλά το κρύβεις”, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: “Φοράς ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να μην επιδεικνύεις αυτό το πράγμα που κάνει και το στήθος έτσι. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εμένα, το θέαμα αυτό… Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θεωρήσει ότι αξιοποιείται για να γίνει συμπαθής. Για μένα είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα“.

Γιώργος Λιάγκας: Ωστόσο δεν είναι ο μόνος που έκανε επίθεση στον Τριαντάφυλλο

H εμφάνιση από φίλο που έχει ο Τριαντάφυλλος στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open έφερε πολλές αντιδράσεις στα social media, ειδικά με όσα αποθεωτικά υποστήριξε ο φίλος του στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου. Ωστόσο και ο Γιώργος Κοψιδάς κατακεραύνωσε τον Τριαντάφυλλο.

Ο κολλητός του τραγουδιστή δήλωσε πως ο Ντάφυ πίνει κάθε πρωί αγιασμό, προκαλώντας το Twitter να απαντήσει, ύστερα από πολλούς μήνες στους οποίους ο Τριαντάφυλλος έχει μπλέξει σε καβγάδες με πολλά μέλη από τις δύο ομάδες, πρώτα των Διάσημων και μετά τους Κόκκινους, στις οποίες συμμετείχε.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα έκανε μία ανάρτηση που γεμίζει ερωτηματικά το κοινό καθώς αναφέρθηκε σε εμπλοκή του τραγουδιστή σε περιστατικό ξυλοδαρμού ηχοληπτών με χαστούκια.  «Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια» έγραψε χαρακτηριστικά σε instastory ο δημοσιογράφος χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες για το περιστατικό που κατήγγειλε.

Τριαντάφυλλος: Δείτε την ανάρτηση

Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler 22/3: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Δεύτερα σήμερα και έχουμε Survivor spoiler 22/3. Μετά τη χθεσινή (21/3) νίκη των Μπλε στο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού, οι οποίοι πάνε χορτάτοι στα αγωνίσματα ασυλίας αυτής τη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments