Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Από το Πρωινό πήγε στη Φάρμα

Φαίη Σκορδά: Από το Πρωινό πήγε στη Φάρμα
Φαίη Σκορδά: Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε το πλατό του Πρωινού και εισέβαλε στη Φάρμα, ενώ έκανε και ένα από τα αγωνίσματα.

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αποτελεί καθημερινή πρωινή συνήθεια πολλών τηλεθεατών. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο το πλατό του Πρωινού και εισέβαλε στη Φάρμα. Η δε αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ήταν πολύ διασκεδαστική. Με μαύρα ρούχα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό από το σημείο, όπου γυρίζεται το ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Καλημέρα, εδώ θα μείνω στη Φάρμα. Κάνει πολύ κρύο» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. «Να μείνεις» της απάντησε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και απευθυνόμενος στον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Κράτα την εσύ».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής του Πρωινού συνέχισε το χιούμορ: «Από ό,τι κατάλαβα, σαν παρουσιάστρια θέλει να έρθει και όχι σαν παίκτρια», με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω τέτοια θέματα. Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω να αποδείξω κάτι. Το θέμα είναι να ξέρεις ποιος είσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Εγώ και μέσα στη Φάρμα θα ξεχώριζα».

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά: Χρόνια παρουσιάστρια με πολλές επιτυχίες

Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Για τέσσερα χρόνια (2006 – 2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ». Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό».

Από το 2016 μέχρι πρότινος, είχε αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Πλέον όμως, παρουσιάζει και πάλι την εκπομπή μαζί με τον πρώην άντρα της, Γιώργο Λιάγκα ο οποίος της «έπλεξε το εγκώμιο» στον αέρα πρόσφατης εκπομπής τους όταν η γοητευτική Φαίη Σκορδά έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε ιδιαιτέρως, τόσο από τους συναδέλφους της όσο και από τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments