Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Έβαλα τα κλάματα μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό

Ελεονώρα Μελέτη: Έβαλα τα κλάματα μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό
Ελεονώρα Μελέτη: Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Κάναμε σπίτι όλοι το τεστ και περιμένουμε και το τεστ της για να δούμε αν είναι όλα καλά».

Για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊο μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη η οποία με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική.

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις… Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο … πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time… Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!! Κ ας σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει ως τώρα ήπια συμπτώματα, πώς έμαθε ότι είναι θετική στον ιό, αλλά και το πόσο αγχώθηκε και «λύγισε».

«Αιφνιδιάστηκε επειδή όντως πρόσεχα πολύ και είχα πολύ περιορισμένες επαφές. Αυτό είναι και το καλό. Από τη στιγμή που βγήκα θετική δεν είχα να ενημερώσω πολύ κόσμο. Πιο πολύ τους συνεργάτες μου και αυτούς που είμαστε στο σπίτι. Δεν είχαμε δει αυτό το επίμαχο διάστημα, ούτε παππούδες και γιαγιάδες, ούτε φίλους, ούτε τίποτα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Η ίδια συνέχισε:

«Το θέμα είναι επειδή ήρθα σε εξωτερικό χώρο σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που με ενημέρωσε και είπα “σιγά μην έχω κολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση. Ήμασταν και σε εξωτερικό χώρο και δεν υπήρχε επαφή”. Έκανα το τεστ και περίμενα να βγει αρνητικό. Ενημέρωσα βάση του πρωτοκόλλου όλες τις επαφές μου και θέλω να σου πω ότι ήμουν τόσο σίγουρη πως δεν έχω κάτι που το γύρισμα για την εκπομπή ήταν stand by μέχρι και στις 6 χθες το απόγευμα που περίμενα τα αποτελέσματα του τεστ».

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης που βρίσκεται εκτός σπιτιού από την Πέμπτη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σε επικοινωνία που είχαν, προσπαθούσε να την ηρεμήσει και της ζήτησε να μην αυθυποβάλλεται στο ότι μπορεί να έχει κολλήσει. Ωστόσο, όταν βγήκε θετική στον ιό εκείνη αν και αγχώθηκε, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα. «Είχα δέκατα από πυρετό και μυαλγία. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Κάναμε σπίτι όλοι το τεστ και περιμένουμε και το τεστ της για να δούμε αν είναι όλα καλά. Είναι δύσκολα μέσα στο σπίτι με το παιδί», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα.

Τέλος, για τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα του τεστ κοροναϊού είπε:

«Δεν ένιωσα όμορφα. Και μπορώ να σου πω ότι όταν πήρα τον άντρα μου έβαλα τα κλάματα. Γιατί ήταν πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μου. Έχουν υπάρξει πολύ ακραία παραδείγματα. Σκεφτόμουν και ότι θα βάλω σε ταλαιπωρία τους ανθρώπους που είναι μαζί μου στο σπίτι και ότι η κόρη μου έχει γενέθλια και θα τα περάσουμε χώρα. Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ και όλα καλά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments