Διεθνή

Έλεν ΜακΡόρι: Πέθανε στα 52 της χρόνια

Έλεν ΜακΡόρι: Πέθανε στα 52 της χρόνια
Έλεν ΜακΡόρι: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός. Η σταρ του Peaky Blinders έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά από τον θάνατο της Έλεν ΜακΡόρι. Η αγαπημένη ηθοποιός και σταρ του Peaky Blinders πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Η γνωστή ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Έλεν ΜακΡόρι είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες στη μικρή και την μεγάλη οθόνη, μεταξύ των οποίων στο Harry Potter, το James Bond (Skyfall) και τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders που την «απογείωσε» ως ηθοποιό.

Την τραγική είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, επίσης πασίγνωστος ηθοποιός, ειδικότερα από την τηλεοπτική σειρά Homeland, Ντέιμιαν Λιούις. «Είμαι στη θλιβερή θέση να ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα μου, η Έλεν ΜακΚόρι πέθανε ειρηνικά στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από την αγάπη των φίλων και συγγενών μας. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Θεέ μας την αγαπούσαμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Πήγαινε τώρα.. μικρή στον αέρα… Σε ευχαριστώ» ανέφερε ο σύζυγος της Έλεν ΜακΡόρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sun.

Έλεν ΜακΡόρι: Πέθανε στα 52 της χρόνια

Έλεν ΜακΡόρι: Πέθανε στα 52 της χρόνια

Ποια ήταν η Έλεν ΜακΡόρι

Η Έλεν ΜακΡόρι γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1968 στο Λονδίνο. Η καταγωγή της ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι παππούδες της άνηκαν στην εργατική τάξη. Ο πατέρας της όμως έκανε τη διαφορά καθώς όχι μόνο σπούδασε αλλά έγινε και διπλωμάτης. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η οικογένεια να μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες.

Η φινέτσα της, επηρεασμένη από τα χρόνια που ζούσε στο Παρίσι ήταν αξιοζήλευτη. Η πρώτη φορά που δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική ήταν στα 9 της χρόνια αλλά τότε δεν έδειξε να την κερδίζει.

Στην εφηβεία της επέστρεψε στην Αγγλία και φοίτησε σε εσωτερικό σχολείο. Αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε πειραματική σχολή για την τέχνη.

Ξεκίνησε την καριέρα της στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου. Η πρώτη της μεγάλη διάκριση ήταν το βραβείο για την ηθοποιία της στον «Ματωμένο Γάμο» του Λόρκα. Ακολούθησαν κι άλλα.

Στο θέατρο συνάντησε και τον ηθοποιό που θα γινόταν σύζυγός της. Τον Ντέιμιαν Λούις, που ήταν συμπρωταγωνιστής της στο έργο «Five Gold Rings», το 2003. Η χημεία τους ήταν πρωτοφανής. «Ήταν σαν να σκηνοθετούσα την ίδια τη φωτιά», ανέφερε ο Μάικλ Ατένμπορο για τη δυναμική του ζευγαριού. Αρραβωνιάστηκαν το 2006 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δύο αγόρια και ταυτόχρονα συνέχισαν να εξελίσσονται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments