Αθλητισμός

Κλοπ για European Super League: Τάχθηκε κατά ο Γερμανός τεχνικός

Κλοπ για European Super League: Τάχθηκε κατά ο Γερμανός τεχνικός
Κλοπ για European Super League: Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ τάχθηκε κατά της κλειστής λίγκας, αν και η διοίκηση των «κόκκινων» έχει υπογράψει.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, αν και η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει υπογράψει για την ίδρυση της European Super League, τάχθηκε με δηλώσεις του κατά της κλειστής λίγκας. Σημειώνουμε ότι από την στιγμή που έγινε γνωστή η ίδρυσή της από τις 12 ομάδες που συμφώνησαν, έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός «πόλεμος». Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ενώ υπάρχει η περίπτωση η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μην αφήσει να αγωνιστούν στα ημιτελικά του Champions League τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Ο Γερμανός τεχνικός πριν ξεκινήσει το ματς με τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» για την 32η αγωνιστική της Premier League μίλησε στην κάμερα του BBC και επανέλαβε αυτό που είχε πει και παλιότερα για μια τέτοια κλειστή λίγκα.

«Έχω την ίδια άποψη για τη European Super League, δεν έχει αλλάξει κάτι. O κόσμος δεν είναι χαρούμενος και μπορώ να το καταλάβω. Το άκουσα για πρώτη φορά χθες, καθώς προετοίμαζα την ομάδα για ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε όμως τα πάντα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν εμπλέκομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες το ξέραμε. Θα πρέπει να δούμε πώς θα υλοποιηθεί.

Είμαι 53 ετών και ο στόχος μου ήταν πάντα να είμαι στο Champions League. Ο στόχος μου ήταν πάντα να έχω μια ομάδα εκεί. Δεν έχω θέματα με το Champions League. Μου αρέσει ότι η Γουέστ Χαμ μπορεί να παίξει στο Champions League. Δεν μου αρέσει τώρα γιατί θέλουμε και εμείς αυτή τη θέση, αλλά μου αρέσει να υπάρχει η πιθανότητα να το κάνει», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Κλοπ για European Super League: Τάχθηκε κατά ο Γερμανός τεχνικός

Κλοπ για European Super League: Τάχθηκε κατά ο Γερμανός τεχνικός

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Λίβερπουλ είναι πάνω από κάποιες αποφάσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτό. Έμαθα ότι ίπτανται μπάνερ κατά της European Super League, αλλά οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Πρέπει να δείξουμε ότι κανείς δεν πρέπει να περπατήσει μόνος του αυτές τις στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να μείνεις ενωμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείς με τα πάντα, αλλά τα παιδιά (σ.σ. οι παίκτες) δεν έκαναν κάτι λάθος. Αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Το καταλαβαίνω, είμαι σε διαφορετική θέση. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες, δεν ξέρω τι έκαναν οι 12 ομάδες. Ξέρω ότι μερικά πράγματα θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο στο μέλλον. Σίγουρα. Συνήθως πρέπει να προετοιμαστείς γι’ αυτά τα πράγματα, παίρνει χρόνο».

Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Κλοπ έβλεπε με μια σχετική αμηχανία τους παίκτες της Λιντς να ζεσταίνονται, φορώντας μπλουζάκια που έλεγαν «Κέρδισέ το (σ.σ. τη θέση στο Champions League) – Το ποδόσφαιρο» είναι για τους οπαδούς».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments