Lifestyle

Survivor spoiler 18/4: Εκεί πάει η πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor spoiler 18/4: Εκεί πάει η πρώτη ασυλία της εβδομάδας
Survivor spoiler 18/4: Τι λένε οι πληροφορίες για την ομάδα που θα πάρει τη νίκη.

Στην “μάχη” για την ασυλία θα ριχτούν απόψε οι παίκτες του Survivor, με τους Κόκκινους να θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου. Θα τα καταφέρουν ή θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες της δάδες;

Survivor spoiler 18/4: Τι θα δούμε το βράδυ

Οι Κόκκινοι θα αγωνιστούν πλήρης, ενώ από τους Μπλε πιθανότατα να λείψει ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα και οι γιατροί του είπαν να μείνει για κάποιες μέρες εκτός. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας θα είναι ο κλασικός στίβος μάχης, όπως αυτούς που έχουμε συνηθίσει στο παιχνίδι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Μάλιστα, οι Κόκκινοι αναμένεται να ρίξουν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο. Θα επιβεβαιωθούν;

Survivor spoiler 18/4: Tι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Κυριακής (17/4) θύμιζε άρση βαρών, καθώς στο αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να βάλουν όλη τη δύναμη τους και να σηκώσουν στις πλάτες πολλά κιλά, με έπαθλο φαγητό. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο του φαγητού. Το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9 αλλά η ομάδα που κέρδισε τελικά ήταν η Μπλε στο flag race, όπου ο Κόρο, σαν άλλος Πύρρος Δήμας, νίκησε τον Ηλία. Μετά το τέλος, όλοι οι παίκτες αγκαλιάστηκαν ως ένδειξη σεβασμού.

Οι Μπλε κέρδισαν ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά, όπως γεμιστά, φρέσκα λαχανικά, ανανά και γιαούρτι. Η Ελένη Χαμπέρη είχε ένα τραυματισμό στον αυχένα της, καθώς δεν άντεξε τα κιλά που έπρεπε σηκώσει με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, με άσχημο τρόπο. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να την βοηθήσουν και να την μεταφέρουν στον πάγκο, όπου λίγα λεπτά μετά η παίκτρια συνήλθε και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments