Lifestyle

Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το Survivor

Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το Survivor
Πάνος Καλίδης: Τι είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του για το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Πάνος Καλίδης, που αποτελεί παρελθόν από το Survivor ύστερα από δική του απόφαση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τους λόγους που τον ώθησαν στο να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ακολουθούν όσα είπε:

Τελικά ήταν σωστή η απόφασή σας να αποχωρήσετε οικειοθελώς από το Survivor;

Για να πάρω την απόφαση να φύγω, το είχα σκεφτεί καλά και δεν το μετάνιωσα, γιατί ζω τις στιγμές που ήθελα να ζήσω με την οικογένειά μου.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε, τη συγκεκριμένη στιγμή, να θέλετε να φύγετε;

Η σωματική και ψυχολογική κούραση και κάποιο έπαθλο επικοινωνίας που είχαμε κερδίσει, μέσα από το οποίο ήρθα σε επικοινωνία με την οικογένειά μου, γεγονός που με έκανε να θυμηθώ τι έχω αφήσει έξω και να αισθανθώ έντονα ότι θέλω να γυρίσω.

Πιστεύετε ότι η τριάδα Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία σας «χρησιμοποίησε» στρατηγικά; Είδαμε τη μία εβδομάδα να σας εκθειάζουν και την επόμενη να σας ψηφίζουν ως πιο αδύναμο παίκτη…

Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είναι κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να αποχωρήσω. Σίγουρα ήταν μια ψυχολογική πίεση, αλλά δεν ήταν ο λόγος που με έκανε να θέλω να αποχωρήσω.

Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor στα μέσα Μαρτίου:

Ο τραγουδιστής «πάγωσε» τους συμπαίκτες του καθώς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. «Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αϋπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω. Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ», είπε τότε και συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους. Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγγνώμη από κάποιους που έχω στενοχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments