Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Στον ανακριτή για την κακοποίηση της 25χρονης

Νέα Σμύρνη: Στον ανακριτή για την κακοποίηση της 25χρονης
Νέα Σμύρνη: Στον ανακριτική οδηγήθηκαν οι τρείς δράστες της άγριας κακοποίησης της 25χρονης κοπέλας. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη .

Στον ανακριτική οδηγήθηκαν οι τρείς συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εφιαλτική κακοποίηση μιας 25χρονης κοπέλας στη Νέα Σμύρνη. Στους δράστες ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η άτυχη κοπέλα βιάστηκε από τον έναν δράστη, ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν την αποτρόπαια πράξη. Κατά τη σύλληψή τους βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 65 γραμμάτια κοκαΐνης. Ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται πως τελέστηκε στις 15 Απριλίου, για αυτό και δεν κινήθηκε αρχικά η αυτόφωρη διαδικασία.

Το χρονικό της κακοποίησης

Όπως ανέφερε στις καταγγελίες της η 25χρονη, ένας άνδρας 40 ετών την προσκάλεσε σπίτι του την περασμένη Πέμπτη, γύρω στα μεσάνυχτα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την ακινητοποίησε δένοντάς την με πλαστικές χειροπέδες, τη βίασε μπροστά στους άλλους, μετά την κούρεψε, οδηγώντας την στο μπάνιο με την απειλή ενός μπαστουνιού μπέιζμπολ και ξυρίζοντάς της τις τούφες. Λίγο πριν τη διώξει από το σπίτι τής έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας

Στις 4:00 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και κατήγγειλε τον εφιάλτη που βίωσε. Άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο από τις Αρχές για επέμβαση στο σπίτι.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο συγκεκριμένο σπίτι στις 12:00 και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη. Στο σπίτι βρισκόταν και μία γυναίκα που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ήταν παρούσα στον βιασμό αλλά και ένα ακόμα άτομο.

Τον συγκεκριμένο άνδρα είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τα στελέχη της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια.

Πρόκειται για ένα σοκαριστικό περιστατικό, που έρχεται στη δημοσιότητα, την ώρα που «τρέχουν» οι υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments