Lifestyle

Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε από το Survivor

Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε από το Survivor
Αλέξης Παππάς: Ο ηθοποιός αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Μπλε ομάδα να πανηγυρίζει. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο κόσμος επέλεξε αυτόν για να πει “αντίο”.

Ο Μπάρτζης τον αποχαιρέτησε πριν την ανακοίνωση:

Μάλιστα ο κολλητός του στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος, έπαθε σοκ με το άκουσμα του ονόματος του ηθοποιού καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι θα παραμείνει στο Survior και θα φύγει ο ίδιος. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή. Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε το σύνθημα και ο Νίκος Μπάρτζης αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά πριν καν ακουστεί το όνομά του, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Σημειώνεται ότι η κόντρα που είχε ο Παππάς με τους Τζέιμς και Νίκο ήταν μεγάλη και για τους τελευταίους δύο ήταν μία ανακούφιση που έφυγε από το παιχνίδι ο ηθοποιός. Και στην Κόκκινη ομάδα όμως επίσης χάρηκαν ορισμένοι και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο που πέρασε αλώβητος την πρώτη του δοκιμασία ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Έκλεισε ένας κύκλος. Ευχαριστώ όσους με ανέχτηκαν. Τα πιο οξύμωρα πράγματα που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου, τα έζησα εδώ. Θέλω να πω στα παιδιά της κόκκινης ομάδας να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μάχονται», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του.

Τι άλλο είδαμε χθες:

Το έπαθλο για το φαγητό και την επικοινωνία και οι συνεχόμενες ήττες ήταν μεγάλο κίνητρο για τους Κόκκινους, οι οποίοι έδειξαν στο στίβο μάχης πως ήθελαν περισσότερο το έπαθλο, με τον Αλέξη Παππά να επικρατεί 9-5 του Παύλου Γαλακτερού. Τον πόντο της νίκης για τους Κόκκινους, της πρώτης μετά από αρκετό καιρό, χάρισε η Καρολίνα Καλύβα στην μάχη της με την Ελένη Χάμπερη. Η νίκη των Κόκκινων σχολιάστηκε από τους ηττημένους σαν η τελευταία για τον Αλέξη Παππά, όπως έχει επικρατήσει σε αρκετές αποχωρήσεις με τον Κώστα να λέει πως ο Παππάς έκανε 3 νίκες όπως είχε κάνει ο Κοψιδάς τη μέρα που αποχώρησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments