Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της 2 μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Έλενα Κρεμλίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της 2 μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Έλενα Κρεμλίδου: Μετά την αποχώρηση της από το Survivor εδώ και περίπου δύο μήνες η γνωστή Instagrammer, αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο λουκ της.

Την Έλενα Κρεμλίδου τη γνωρίσαμε στην Ελληνική σόου μπιζ από την παρουσία της στα Social Media, αλλά και από τις τηλεοπτικές εκπομπές όπου πήρε μέλος.

Αυτό που παραξένεψε πολλούς δεν ήταν η συμμετοχή της στο Survivor, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα αθλητική κοπέλα, αλλά το γεγονός ότι δεν μπήκε στην ομάδα των διάσημων, αλλά στους «Μαχητές», ενώ οι επιδώσεις της στον στίβο μάχης δεν ήταν και τόσο καλές, κάτι που προκάλεσε γκρίνια στην ομάδα της.

Έλενα Κρεμλίδου: Η αλλαγή στο λουκ της

Η ίδια φαίνεται να έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το Survivor, και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο λουκ της, κάνοντας τα μαλλιά της πλεξίδες. Φυσικά φωτογραφήθηκε με αυτό και το μοιράστηκε με τους θαυμαστές της.

Έλενα Κρεμλίδου

Έλενα Κρεμλίδου: Το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να φύγει από το Survivor

Όπως είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it», «δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα υγείας και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Οπότε θα μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο και θα ήταν κουραστικό και για όλους και για μένα. Οι συνθήκες δεν ευνοούσαν τότε. Την Ανθή Σαλαγκούδη τη θεωρούσαμε μια εύκολη νίκη. Όχι πάντα».

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω».

«Με τον Τζέιμς ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω. Δεν με πλήγωσε κανένας. Απλά στεναχωρέθηκα γιατί δεν μου έδωσαν χρόνο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments