Lifestyle

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί» (vid)

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί» (vid)
Survivor: Από ότι όλα δείχνουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ξανά μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης μετά το δώρο του Σάκη.

Όλοι γνωρίζουν το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη στο Survivor. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της Μαριαλένας έχει δηλώσει πως είναι έξαλλη με την παραγωγή του ριάλιτι. Μάλιστα μεταξύ του ζευγαριού έχει γίνει και μία σκηνή που δεν είχαν καταλάβει ότι τους έγραφε η κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, φίλη του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Γιώργου Λιβάνη. Η ίδια, υποστήριξε πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί στο Survivor, τονίζοντας πως ο Λιβάνης αποφεύγει να μιλά για όσα βλέπουμε τηλεοπτικά να συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο.

Οι δηλώσεις της φίλης του Σάκη Κατσούλη

Η φίλη του Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως «Ο Σάκης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν δύο χρόνια. Ξέρω ότι πριν από έναν χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι για να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Νομίζω χώρισαν το καλοκαίρι», είπε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει γι’ αυτά που βλέπουμε. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Εμείς βέβαια, από αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί.

Ο Σάκης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί και αυτή τη φορά νομίζω θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ, την πάτησε και δεν ξεκολλάει. Του στοίχισε ο χωρισμός τους. Ήταν στεναχωρημένος. Δεν ήταν ο Σάκης που ήταν με τη Μαριαλένα. Πριν από εκείνη δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Love it”:

Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας

Την ίδια ώρα, πάντως, η μητέρα της Μαριαλένας δηλώνει πολύ θυμωμένη με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν εκεί.

«Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο, από την κόρη μου όχι! Περιμένω να βγει και να μας τα πει», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments