Διεθνή

Πάολα: Η πρώτη covid free συναυλία στον κόσμο έχει άρωμα Ελλάδας

Πάολα: Η πρώτη covid free συναυλία στον κόσμο έχει άρωμα Ελλάδας
Πάολα: Η πρώτη covid free συναυλία στον κόσμο έχει άρωμα Ελλάδας. Πάολα και Κώστας Καραφώτης τραγούδησαν στο Ισραήλ με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Πάολα με τον Κώστα Καραφώτη τραγούδησαν χθες στο Τελ Αβίβ με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη. Αυτή ήταν η πρώτη covid free συναυλία στον κόσμο. Η συναυλία έλαβε χώρο σε ανοιχτό χώρο στο πάρκο Γκνέι Γιεχοσούα, ενώ, πλέον, δεν είναι υποχρεωτικό οι Ισραηλινοί να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους για να έχουν πρόσβαση σε εστιατόρια, κλαμπ και συναυλιακά γεγονότα, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Φυσικά δεν είναι υποχρεωτική ούτε η χρήση μάσκας, ούτε και η τήρηση των αποστάσεων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 60% της χώρας έχει εμβολιαστεί, ενώ την Πέμπτη δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός από κορωνοϊο, μηδενίζοντας τα θύματα του covid-19, ενώ πλησίασε το χαμηλότερο ποσοστό λοιμόξεων από την αρχή της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, Κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα, οι θάνατοι από κορωνοϊό έπεσαν κάτω από τους 10 καθημερινά, ενώ τον Ιανουάριο πέθαιναν 70 άτομα κάθε μέρα, κατά μέσο όρο. Τώρα στο Ισραήλ καταγράφονται περίπου 120 κρούσματα τη μέρα, ενώ τον Ιανουάριο 8.000 ημερησίως.

Να σημειωθεί ότι όση ελευθερία έχουν αποκτήσει οι Ισραηλινοί λόγω του μεγάλο ποσοστού των εμβολιασμένων, οι περιορισμοί για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες είναι ιδιαίτερα αυστηροί. Οι τουρίστες και όσοι επισκέπτονται τη χώρα δίχως να έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να τίθενται σε 14ημερη καραντίνα.

Τέλος, αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης, αφού οι Ισραηλινοί είναι μεγάλοι θαυμαστές του Ελληνικού τραγουδιού και πέρα από την Πάολα που της έχουν αδυναμία, καθώς την καλούν σχεδόν κάθε χρόνο για συναυλίες, όπως και το Νίκο Βέρτη, έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς αρκετοί Έλληνες τραγουδιστές στο Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments