Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Κούκλα λίγο πριν γεννήσει

Αθηνά Οικονομάκου: Κούκλα λίγο πριν γεννήσει
Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός ζει σε επανάληψη το ευτυχές γεγονός, καθώς σε περίπου ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι της.

Την ευτυχία της μητρότητας πριν από τρία χρόνια γνώρισε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον μικρό Μάξιμο.

Η ηθοποιός ζει σε επανάληψη το ευτυχές γεγονός, καθώς σε περίπου ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι της. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι το οποίο όπως δήλωσε η ίδια θα επισφραγίσει την αγάπη τους. «Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου στην εφημερίδα Real News, ενώ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο σήριαλ που πρωταγωνιστούσε, «Έλα στη θέση μου», με το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε να μεταδίδεται πριν από μερικές ημέρες.

Η Αθηνά κράτησε μακριά από το φως της δημοσιότητας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και την ανακοίνωσε όταν πλέον δεν μπορούσε να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μάλιστα, επέλεξε να κρατήσει κρυφό το φύλο του μωρού, το οποίο έκανε τελικά γνωστό στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments