Lifestyle

Eurovision 2021: Με κόσμο στην Ολλανδία

Eurovision 2021: Με κόσμο στην Ολλανδία
Eurovision 2021: Με κόσμο θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, σύμφωνα με ολλανδικά μέσα που επικαλούνται κυβερνητικές πηγές.

Οι fans θα μπορέσουν να παρευρεθούν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσων ANP, επικαλούμενο μια απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης.

Οι διοργανωτές είχαν αναφέρει προηγουμένως ότι δεν ήταν σαφές εάν θα επιτρεπόταν η φυσική παρουσία κοινού στους ημιτελικούς και στους τελικούς της εκδήλωσης στις 18-22 Μαΐου, δεδομένου του συνεχιζόμενου υψηλού αριθμού μολύνσεων της Covid-19 στην Ολλανδία.

Η πώληση των διαθέσιμων θέσεων υπολογίζεται να ξεκινήσει μαζί με τι πρόβες στο Ahoy Arena. Συγκεκριμένα, το σύστημα θα ανοίξει κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Μάϊου και ώρα 12:00 CET. Ο παραγωγός της Eurovision 2021 Sietse Bakker δήλωσε για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ: «Σε κάθε περίπτωση η είσοδος στη χώρα θα είναι δυνατή μόνο από χώρες της EU/EEA. Όλοι θα πρέπει να μείνουν στα σπίτι τους σε καραντίνα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ελεγχθούν ξανά πριν την αναχώρηση τους. Επίσης, σε πολλές χώρες κατά την επιστροφή η καραντίνα είναι υποχρεωτική. Καλούμε όλους τους επισκέπτες να τηρούνε τις ισχύουσες ταξιδιωτικές οδηγίες».

Eurovision 2021: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια του διαγωνισμού;

Η περσινή ακύρωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision λόγω της πανδημίας ήταν ένα ισχυρό πλήγμα για τους fans του διαγωνισμού. Κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου ταξιδεύουν στην πόλη που φιλοξενεί το διαγωνισμό για να τον παρακολουθήσουν!

Η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για κάποιο από τα shows της Eurovision και κυρίως για τον μεγάλο τελικό αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η ζήτηση ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη! Το ίδιο συνέβη και την περσινή χρονιά και όσοι τα κατάφεραν ανυπομονούσαν να βρεθούν στο Ρότερνταμ. Όμως η ακύρωση τους χάλασε τα σχέδια… και η απογοήτευση ήταν μεγάλη!

Όσοι είχαν στην κατοχή τους κάποιο εισιτήριο έπειτα από απόφαση των διοργανωτών τους επιστράφηκε το αντίτιμο, ενώ θα έχουν κάποια προτεραιότητα στη νέα διάθεση των εισιτηρίων για τη Eurovision 2021, καθώς όπως ανακοινώθηκε το Ahoy Arena τελικά θα μπορέσει να δεχθεί ως 3500 άτομα, κατοίκους Ολλανδίας, σημειώνει το site θαυμαστών του θεσμού στην Ελλάδα, OGAE Greece.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Sietse Bakker, Εκτελεστικού Παραγωγού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021, “ακόμα και όποιος είναι Ολλανδός και θέλει να αγοράσει εισιτήρια για ένα από τα εννέα shows της Eurovision 2021, θα χρειαστεί όλη την τύχη με το μέρος του! Ακόμα και οι Ολλανδοί που είχαν εισιτήρια για τα ακυρωθέντα shows της περσινής διοργάνωσης, και θα έχουν προτεραιότητα όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις εισιτηρίων της Eurovision 2021, θα δυσκολευτούν πραγματικά να πάρουν εισιτήρια, καθώς η διαδικασία θα γίνει πολύ γρήγορα”.

«Ο αριθμός των Ολλανδών που θέλουν εισιτήρια θα είναι τεράστιος. Σε περίπτωση που δεν είχατε πέρσι εισιτήρια, χρειάζεστε τεράστια τύχη για να αποκτήσετε εισιτήρια για το 2021 », προσθέτει ο Sietse Bakker.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments