Lifestyle

Κώστας Παπαδόπουλος: Πόσα κέρδισε από το Survivor

Κώστας Παπαδόπουλος: Πόσα κέρδισε από το Survivor
Κώστας Παπαδόπουλος: Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης ο ζαχαροπλάστης αποχώρησε και το κοινό αποφάσισε να παραμείνει ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης. Σημειώνεται πως υποψήφιοι ήταν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης του Survivor 4 αναμετρήθηκε με τον Τριαντάφυλλο, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τελικά ήταν εκείνος που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και να κάνει Πάσχα στα πάτρια εδάφη.

Το ποσό που συγκέντρωσε

Όμως ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο Survivor για 18 εβδομάδες και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο διάστημα της παραμονής του. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να πληρώνεται 1000€ την εβδομάδα. Έτσι βγαίνοντας από το Survivor κατάφερε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας.

Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Υπενθυμίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments