Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει την επόμενη ομάδα του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει την επόμενη ομάδα του
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρκετά εμπόδια φαίνεται πως συναντά στην αναζήτηση νέας ομάδας ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Πορτογάλου άσσου Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους, φαίνεται πως έχει αρχίσει. Θυμίζουμε πως σε παλιότερο δημοσίευμά της η ιταλική «Corriere dello Sport» είχε τονίσει πως αν η Γιουβέντους αποφασίσει να πουλήσει τον άσσο της θα πρέπει να το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δυσκολία να βρει το νέο σύλλογο

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ρονάλντο μπορεί να φύγει είναι αρκετοί, όπως η εξοικονόμηση χρημάτων για την «γηραιά κυρία», η ψυχολογική κατάσταση του διάσημου άσσου στο Τορίνο και η απογοήτευση του, σχετικά με τον σχεδιασμό των πρωταθλητών Ιταλίας.

Οπως επαναλαμβάνει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο CR7 αναζητά νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στο πλαίσιο αυτό, έχει αναθέσει στον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες να «βολιδοσκοπήσει» την αγορά. Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους Μαδριλένους. Ομως η πρώτη απάντηση που εισέπραξε από τον ισπανικό σύλλογο, ήταν αρνητική.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο ισπανικός Τύπος αποκάλυψε πρόσφατα πως το θέμα Ρονάλντο εξετάσθηκε και από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Οι διοικητικοί ηγέτες των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχουν κλείσει οριστικά την πόρτα, αλλά και εδώ φαίνεται περίπλοκο το ζήτημα. Όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο διάσημος Πορτογάλος εκτιμάται απλώς ως μία αξιόπιστη επιλογή.

Το βέβαιο είναι, πως ο χαρισματικός επιθετικός, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και δεν θέλει σε καμμία περίπτωση να πάρει μεταγραφή για κάποιο εξωτικό ή/και λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ομως προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία, ο κολοσσιαίος μισθός του, η δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών συλλόγων και η παρουσία άλλων επιτυχημένων παικτών στην αγορά, αποτελούν σοβαρά εμπόδια. Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώληση για 29 εκατομμύρια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρέθει στο στόχαστρο των Ιταλικών μέσων ενημέρωση, τα οποία τον αμφισβητούν μιας και δεν κατάφερε να βοηθήσει την «Γηραιά Κυρία» να προχωρήσει στην Ευρώπη. Φαίνεται μάλιστα πως μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στους ανθρώπους της Γιουβέντους για το κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο για την ομάδα να μείνει ο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», αν η Γιουβέντους αποφασίσει να πουλήσει τον άσσο της θα πρέπει να το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια κεφαλαίου. Τη φετινή σεζόν ο «CR7» έχει σκοράρει 27 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και συνολικά 92 σε 121 παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι» από τότε που έφτασε στο Τορίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments