Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη: Τραγούδησε ένα γνωστό άσμα

Άννα Μαρία Βέλλη: Τραγούδησε ένα γνωστό άσμα
Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώην παίκτρια του Survivor γιορτάζοντας την Ανάσταση πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα πολύ παλιό και γνωστό τραγούδι.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποτελεί παρελθόν από το Survivor εδώ και αρκετές ημέρες. Μάλιστα η Youtuber έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκουράζεται στην Αθήνα. Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ» για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον όρο που έβαλε στο συμβόλαιο όταν υπέγραψε με την Acun Medya.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε στον λογαριασμό της τι έκανε το βράδυ της Ανάστασης.Έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα παλιό αλλά πολύ δημοφιλές και αγαπημένο τραγούδι του Τριαντάφυλλου.

Το τραγούδι

Ο λόγος για το «Σπάω τα Ρολόγια», το οποίο ερμηνεύει ο παλιός γνώριμός της από το Survivor, Τριαντάφυλλος. Στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η youtuber χορεύει και τραγουδάει…

Ο όρος που είχε βάλει στο παιχνίδι

Η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό “ΟΚ” τον όρο που είχε θέσει στην παραγωγή για την συμμετοχή της. Χαρακτηριστικά ανέφερε

“Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι και κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά, αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε το λόγο της, θα έφευγα από το παιχνίδι.” Στην ερώτηση σχετικά με τον λόγο που έβαλε τον συγκεκριμένο όρο, εκείνη απάντησε “Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power of Love.”

Θυμίζουμε ότι η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πλέον εκτός Survivor 2021 μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Η εξέλιξη αυτή επηρέασε ψυχολογικά τους φίλους και συμπαίκτες της στους Μπλε, Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι κατά την αποχώρησή της ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Τζέιμς μάλιστα, νιώθοντας τύψεις, ξέσπασε σε λυγμούς και μιλώντας στην κάμερα είπε: «Τώρα έχω μείνει εγώ με τον Νίκο, έχουμε μείνει οι δύο μας εναντίον όλων. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Με πονάει το ότι έχει φύγει εξαιτίας μου. Ήταν κολλητή μου εδώ πέρα, θα μου λείψει πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments