Lifestyle

Survivor spoiler 5/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 5/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο
Survivor spoiler 5/5: Η νικήτρια ομάδα και ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι. Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το έπαθλο της επικοινωνίας διεκδικούν Κόκκινοι και Μπλε, με βάση το spoiler του επεισοδίου για σήμερα 5/5 στο Survivor. Μετά την νίκη των Κόκκινων και το έπαθλο του πασχαλινού τραπεζιού, αλλά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς με αποκορύφωμα το φιλί στο στόμα Μπόγδανου –  Τριαντάφυλλου, οι Μπλε έβγαλαν τους τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση. Ακόμη, ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος πρόβλεψε σε συνέντευξη του την τριάδα του τελικού. 

Πιο συγκεκριμένα, με αγωνία αναμένεται το σημερινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ακόμη, από ότι φαίνεται μετά το συμβούλιο των παικτών τρεις πολύ δυνατοί παίκτες βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης, με το κοινό να αποφασίζει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία για σήμερα ανάμεσα σε Mπλε και Kόκκινους, με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη.  Στο επεισόδιο της Τρίτης οι  Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-2 των μπλε και να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία, αλλά και το έπαθλο εξόδου σε club.

Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα ήταν εξαιρετικό και γίνεται ακόμα καλύτερο από το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα δεν ήταν κανένας δικός τους παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Από την άλλη στη μπλε ομάδα οι εξελίξεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αφού σήμερα θα μπουν στην διαδικασία να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν παίκτη τους από το Survivor, μετά την τελευταία αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Παρόλα αυτά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται να το κερδίσουν οι Μπλε. Οι Μπλε θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εικόνα των τελευταίων ημερών και θα επιστρέψουν στις νίκες μετά από μια εβδομάδα και τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας της περασμένης εβδομάδας. Επομένως οι μπλε θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά συνομιλία με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

Ημέρας αποχώρησης η σημερινή (05/05) από το Survivor με έναν παίκτη να μας αποχαιρετά. Σύμφωνα με το συμβούλιο που έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύλος Γαλακτερός.

Από ότι όλα δείχνουν, ο Παύλος Γαλακτερός είναι αυτός που σήμερα θα αποχαιρετήσεις τους συμπαίκτες του και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί ο Παύλος να ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο είχε την ατυχία να βγει υποψήφιος μαζί με δύο πολύ δυνατούς παίκτες που αποδεικνύουν πως έχουν κύμα στις ψηφοφορίες. Τζέιμς και Νίκος και στο παρελθόν έχουν μείνει πανηγυρικά στο παιχνίδι και αυτό δείχνει πως θα συνεχιστεί και τις επόμενες ψηφοφορίες, μιας και έχουν το δικό τους κοινό.

Πότε σταματά η ατομική ασυλία των γυναικών

Στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης οι γυναίκες διαθέτουν ατομική ασυλία. Αυτό βέβαια συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος. Τότε λοιπόν ασυλία δεν είχαν οι γυναίκες όταν οι άνδρες ήταν δύο παραπάνω από αυτές. Επομένως ή αυτή την εβδομάδα ή την άλλη, εφόσον αποχωρήσει παίκτης της μπλε ομάδας η Μαριαλένα και η Ελένη θα σταματήσουν να έχουν ατομική ασυλία και θα μπορούν να βγουν ελεύθερα στον τάκο από τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη αν οι επόμενες αποχωρήσεις βαφτούν κόκκινες τότε δεν αποκλείεται τα δύο κορίτσια της κόκκινης ομάδας να παραμείνουν μέχρι να γίνει ατομικό το Survivor! Όσον αφορά τις δύο κοπέλες της κόκκινης ομάδας προβλέπεται να έχουν ατομική ασυλία μέχρι να γίνει ατομικό το αγώνισμα, αφού εκεί οι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι πολλοί περισσότεροι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments