Ελλάδα

Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: Η εκτίμηση του ιατροδικαστή

Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: Η εκτίμηση του ιατροδικαστή
Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: Ο χαμός της 44χρονης γυναίκας αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca δεν επήλθε από θρόμβωση, λέει ο ιατροδικαστής.

Ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας στη Χαλάστρα αφού έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και ανησυχία. Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίπτωση σχολιάστηκε στη χθεσινή ενημέρωση από τη Μαρία Θεοδωρίδου, πρόεδρο της Επιτροπής εμβολιασμών στην Ελλάδα.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

«Αυτό που μπορέσαμε μέχρι στιγμής να αποκλείσουμε, είναι η περίπτωση της θρόμβωσης. Δεν βρήκαμε να υπάρχει κάποια θρόμβωση στους φλεβώδεις κόλπους του εγκεφάλου, ούτε σε κάποιο φλεβικό μεγάλο στέλεχος του σώματος», εξήγησε ο κ. Γαλεντέρης, μιλώντας στο Mega, και τόνισε πως από την έως τώρα έρευνα δεν έχει εξακριβωθεί ο ακριβής μηχανισμός του θανάτου της 44χρονης από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

«Αφού ανακαλύψουμε πώς πέθανε τελικά, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε τα βιβλιογραφικά δεδομένα του εμβολίου και να δούμε αν σχετίζεται ή όχι με αυτό», συμολήρωσε. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει επισημάνει διάφορες πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο της AstraZeneca, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο.

Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: Η εκτίμηση του ιατροδικαστή

Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: Η εκτίμηση του ιατροδικαστή

«Πρέπει να ανακαλύψουμε τον μηχανισμό θανάτου, πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων και μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε αν συνδέεται ή όχι με τον εμβολιασμό ο θάνατος», σημείωσε ο κ. Γαλεντέρης και πρόσθεσε πως δεν υπήρχαν πρόσφατα ευρήματα για οξύ έμφραγμα, πέρα από ένα παλαιότερο.

Μιλώντας σήμερα στο newsit.gr ο σύζυγος της 44χρονης, Κώστας Γκουγκουλιάνης επιμένει στην άποψή του, ότι ο θάνατος της γυναίκας του συσχετίζεται με το εμβόλιο της AstraΖeneca. Όπως μας είπε: «Μπορεί και να το πέρασε στο παρελθόν αυτό το μικρό έμφραγμα που λένε και να μην το κατάλαβε. Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό.«Εγώ όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι ο θάνατος προήλθε από το εμβόλιο»

Περιμένω το τελικό πόρισμα που όμως θα πάρει καιρό. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να κινηθώ νομικά. Ξέρω όμως ότι οι πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις της ήταν πολύ καλές. Πιστεύω επίσης ότι είναι πολύ πιθανό οι θρομβώσεις να μην είναι οι μόνες επιπλοκές του εμβολίου αυτού και να υπάρχουν και άλλες, αλλά να μην πέφτει φως σε αυτά τα περιστατικά. Εγώ μιλάω για αυτό που συνέβη σε εμάς χωρίς να είμαστε αρνητές των εμβολίων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments