Lifestyle

Μαρία Ανδρούτσου: Μας άφησε άφωνους η φωτογραφία της με μπικίνι

Μαρία Ανδρούτσου: Μας άφησε άφωνους η φωτογραφία της με μπικίνι
Μαρία Ανδρούτσου: Η φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς ρετούς αναδεικνύει τις όμορφες καμπύλες της. Μας άφησε άφωνους.

Η Μαρία Ανδρούτσου «έριξε» ξανά το Instagram, βάζοντας φωτιά στο διαδίκτυο. Η ξανθιά καλλονή αγαπά το Instagram και φροντίζει να ενημερώνει συχνά το προφίλ της και τους ακόλουθούς της. Η γοητευτική ηθοποιός βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη και υποδέχθηκε τον Μάιο με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η Μαρία Ανδρούτσου έχασε δεκατρία – παραπανίσια –  κιλά και έχει καταφέρει να διατηρηθεί σε φόρμα. Aπό τότε που έπαιζε στη σειρά του Mega έως και σήμερα η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική, διατηρώντας παράλληλη μια τέλει σιλουέτα. Μεγαλύτερη απόδειξη φυσικά η παρακάτω φωτογραφία χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Η «Ξανθίπη» του «50-50» φόρεσε ένα πολύχρωμο, καυτό μπικίνι κι ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά και πόζαρε πιο σέξι από ποτέ. Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκέντρωσε αμέσως πολλές καρδούλες και κολακευτικά σχόλια. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Καλό μας μήνα με λουλούδια, χρώματα, ηλιοβασιλέματα, αγαπησιάρικες μουσικές όνειρα, ταξίδια του κορμού και της ψυχής, αγάπη ,αφθονία και γαλήνη».

Βέβαια και πριν από τρείς εβδομάδες είχε κάνει μια ανάρτηση με φωτογραφία με μπικίνι, η οποία ήταν πιο μακρινή, αλλά και πάλι ήταν ξεκάθαρο πως η μεγάλη αλλαγή της την έχει κάνει ακόμα πιο όμορφη. «Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό που υπάρχει και ενθουσιασμό για όλα όσα έρχονται! Η χαρά είναι επιλογή» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram.

«Ποτέ δεν ήμουν αδύνατο παιδί»

Όσον αφορά τα κιλά και το σώμα της η ηθοποιός είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα “Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω”. Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα “Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;”.

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments