Lifestyle

MasterChef: Αποχώρηση με συγκίνηση, κλάματα και ένταση

MasterChef: Αποχώρηση με συγκίνηση, κλάματα και ένταση
MasterChef: Αποχώρηση με συγκίνηση, κλάματα και ένταση είχε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Με ένα τεράστιο καρφί σε βάρος της Μαρίνας έκανε φινάλε η Ανούς στο MasterChef 5 το βράδυ της Τετάρτης. Στη δοκιμασία αποχώρησης ο Τζιοβάνι ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και είχε αντιπάλους τον Ιωάννη, που ήταν για έβδομη φορά υποψήφιας και την Ανούς, που ήταν για πέμπτη φορά.

Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν σε μια δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου με μοσχαρίσια γλώσσα και καφέ σε συνταγή του Νίκου Θωμά που κλήθηκαν να αντιγράψουν μέσα σε 75 λεπτά και το αποτέλεσμα έθεσε την Ανούς Χεριμιάν εκτός διαγωνισμού. Η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε ότι αν στη δοκιμασία των τριών αποχωρήσει η Ανούς, ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο» και θα στραφεί εναντίον της. Κάτι που αναμένεται ίσως στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι παίκτες του MasterChef, είχαν καλά στοιχεία στα πιάτα τους, αλλά και αρκετές αστοχίες, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ιωάννης ήταν ο πρώτος παίκτης που επέστρεψε στο σπίτι, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι είχε την καλύτερη προσπάθεια.

Η δεύτερη καλύτερη προσπάθεια ήταν του Τζιοβάνι, ο οποίος επίσης ήταν ασφαλής, ενώ η Ανούς είχε τις περισσότερες αδυναμίες στο πιάτο αντιγραφής της, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το MasterChef 5. Η παίκτρια ανέφερε πως περισσότερο θα της λείψει ο Διονύσης, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παιχνίδι.

“Είναι τρομερή εμπειρία! Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ο κόσμος τι είναι αυτό που ζούμε. Είναι μοναδικό”, δήλωσε η παίκτρια με μεγάλη συγκίνηση και με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι κριτές της ζήτησαν να θυμηθεί το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι οι φίλες της, της είχαν κάνει αίτηση για τον διαγωνισμό του Star.

Νωρίτερα στη δοκιμασία η Μαρίνα ήρθε αντιμέτωπη και με την Μαργαρίτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα ρώτησε τον Νίκο Σκορδάκη αν είναι καλά. «Γιατί όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να μιλάει πρέπει να έχει κάτι και ρωτάτε συνέχεια “τι έχεις; τι έχεις;”. Μου θυμίζεις την Κωνσταντίνα» της απάντησε η Μαργαρίτα. «Εγώ δεν σε έβρισα» είπε η παίκτρια του MasterChef, παρά το γεγονός πως ήταν κολλητή με την Κωνσταντίνα. «Καλά φίλη της δεν είναι, τι εννοεί; Δικιά σου φίλη ήταν και λες ότι “με προσβάλεις τώρα με αυτό που λες;”» σχολίασε αργότερα στην κάμερα του MasterChef η Μαργαρίτα. Η Μαρίνα εξήγησε πως δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις, με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Δεν σε σύγκρινα, δεν συγκρίνεται».

Η Μαρίνα απαντά στην Ανούς

Η Μαρίνα σχολίασε το γράμμα της Ανούς λέγοντας: «Στα γράμματα που έχουν διαβαστεί, στις περισσότερες φορές δεν έχω σχολιαστεί, δεν έχω αναφερθεί. Δεν με ενόχλησε τόσο όσο ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με αυτό τον τρόπο. Γιατί ούτε παρέα κάναμε, ούτε ξέρει ποια είμαι, ούτε με ξέρει προσωπικά, ούτε της έχω κάνει κάτι και αυτό με ενόχλησε πολύ περισσότερο από όλα. Κι αν εγώ όντως είμαι τόσο κακιά και ψεύτρα και φοράω μάσκα, εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή, αφού έχεις αποχωρήσει».

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» την Πέμπτη (06/05) η Ανούς που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είπε: «Κάποια από τα παιδιά, αλλά λένε μέσα στο σπίτι και άλλα λένε μπροστά στην κάμερα του MasterChef. O θυμός μου ξεκίνησε από το τεστ δημιουργικότητας. Αυτό που άρχισα να βλέπω εγώ στην επιστροφή της Μαρίνας είναι ότι προσπαθούσε να το παίξει κάποια τελείως διαφορετική – έναν ρόλο που δεν τον καταλάβαινα. Με την Μαρίνα δεν κάναμε παρέα. Όταν πήγαμε μείναμε στο ίδιο δωμάτιο αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες άρχισα να συνειδητοποιώ ότι με αυτόν τον άνθρωπο δεν ταιριάζω καθόλου. Θεωρώ ότι μετά την επιστροφή στο διαγωνισμό προσποιείται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments