Αθλητισμός

Τσέφεριν: Πρόταση για διετή αποκλεισμό σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Τσέφεριν: Πρόταση για διετή αποκλεισμό σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους
Τσέφεριν: Δείχνει αποφασισμένος ο πρόεδρος της UEFA.

Αποφασισμένος να ζητήσει την τιμωρία των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους που παραμένουν στην ESL φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν προτείνοντας μάλιστα τον διετή αποκλεισμό τους από τις ευρωπαικές διοργανώσεις. Σε παλιότερες δηλώσεις του είχε τονίσει πως «όσοι δεν έχουν αποχωρήσει από τη Super League κινδυνεύουν».

Τσέφεριν: Η πρόταση του προέδρου της UEFA

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουάνμα Καστάνιο, ο πρόεδρος της UEFA μετά τον τελικό του φετινού Champions League, θα προτείνει τον αποκλεισμό της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους από τις ευρωπαικές διοργανώσεις. Μία τιμωρία που έχει να κάνει με τον ενεργό ρόλο των τριών ομάδων στην δημιουργία της European Super League αλλά και με το ότι ακόμα δεν έχουν αποσυρθεί από την συγκεκριμένη Λίγκα, παραμένοντας σε αυτήν μέχρι σήμερα. Τσέφεριν

Τσέφεριν: «Όσοι δεν έχουν αποχωρήσει από τη Super League κινδυνεύουν»

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι στη Super League ή είναι ευρωπαϊκός σύλλογος και συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA», είχε δηλώσει σε τηλεφωνική συνέντευξη με το AP ο Τσέφεριν. «Αν λένε ότι είμαστε στη Σούπερ Λιγκ, τότε δεν παίζουν το Champions League. Ακόμα περιμένουμε τους νομικούς μας και μετά θα πούμε λεπτομέρειες, αλλά όλοι αντιμετωπίζουν συνέπειες για τις αποφάσεις τους και το γνωρίζουν».

Τσέφεριν

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε απειλήσει τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν με τις ομάδες τους στην European Super League ότι δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος σε Μουντιάλ ή Euro με τις Εθνικές τους ομάδες.

«Δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ και το Euro με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους» είχε αναφέρει ο Τσέφεριν για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που αποστάτησαν από τις διοργανώσεις της UEFA. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την ανοησία. Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments