Video

Ηλίας Μπόγδανος: Φεύγει οικειοθελώς από το Survivor

Ηλίας Μπόγδανος: Φεύγει οικειοθελώς από το Survivor
Ηλίας Μπόγδανος: Την αποχώρησή του από το Survivor επιθυμεί ο παίκτης.

Την αποχώρησή του από το φετινό Survivor φαίνεται πως επιθυμεί ο Ηλίας Μπόγδανος, χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Χαμός έγινε και στο Twitter με το φιλί του παίχτη με τον Τριαντάφυλλο.

Ηλίας Μπόγδανος: Θέλει να αποχωρήσει – Η παραγωγή πιέζει να μείνει

Την είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το διάβασα στο ίντερνετ, αλλά το επιβεβαίωσα κι εγώ με κάποιον. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι ένα από τα φαβορί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε επίσης ότι «εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή».

Ηλίας Μπογδάνος: Το φιλί που «έριξε» το Twitter

Ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι πρότινος είχε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, φίλησε στο στόμα τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος του ανταπέδωσε αυτό το φιλί στα χείλη!

Πρόκειται για το επεισόδιο της Δεύτερας του Πάσχα, 4/5, που μας επεφύλαξε την έκπληξη. Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και το πασχαλινό φαγοπότι. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει δείξει πως σε κάθε αγώνισμα πορώνεται και παθιάζεται, παίζοντας ψυχωμένος και πανηγυρίζοντας πόντους και νίκες με έντονο τρόπο. Ηλίας Μπόγδανος

Η χαρά του όμως στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο. Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μια τέτοια στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης. Το καυτό φιλί των δυο ανδρών παρομοιάστηκε με το πρόσφατο φιλί της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και το πολύ πιο παλιό, αλλά αλησμόνητο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα. Βέβαια, αρκετοί χρήστες σχολίασαν την ξαφνική αλλαγή 180 μοιρών του Ηλία και του Ντάφυ, που ξαφνικά έγιναν…«κολλητοί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments