Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Δολοφονημένη 20χρονη δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο άνδρας

Γλυκά Νερά: Δολοφονημένη 20χρονη δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο άνδρας
Γλυκά Νερά: Αποτρόπαιο έγκλημα με δολοφονία μιας γυναίκας. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Δεμένος ο άνδρας, ενώ υπάρχει μωρό στο σπίτι.

Φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου βρέθηκε δολοφονημένη μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της, μόλις 20 ετών. Ο σύζυγός της ήταν δεμένος, ενώ στο σπίτι υπάρχει μωρό, το οποίο είναι το παιδί του ζευγαριού είναι μόλις 11 μηνών και φέρεται να έκλαιγε δίπλα από τη νεκρή μητέρα του! Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη…

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν σε ένα σπίτι στα Γλυκά Νερά ύστερα από κλήσεις των γειτόνων στην Άμεση Δράση κι αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και μέσα στο σπίτι, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα μωρό, το οποίο έκλαιγε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο σύζυγός ήταν αυτός που κάλεσε το 100, καθώς σύρθηκε δεμένος και κατάφερε να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση. Ο ίδιος έκανε λόγο για ληστεία. Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ο άνδρας βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, ενώ σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε…

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών και το μωρό βρέθηκε δίπλα της να κλαίει. Οι δολοφόνοι σκότωσαν και το σκύλο στην αυλή, που ήταν το πρώτο θύμα. Ο άνδρας είδε να σκοτώνουν τη γυναίκα του με στραγγαλισμό μπροστά στα μάτια του.

Απ’ όσα λέγονται το έγκλημα ήταν καλά σχεδιασμένο και είχαν μελετήσει την περιοχή με το λεγόμενο «ρεπεράζ». Οι δράστες είχαν οργανώσει τα πάντα με αρκετή έρευνα στο σπίτι και την περιοχή, ίσως και να είχαν αρκετές πληροφορίες για τους κατοίκους του σπιτιού. Φέρεται πως είχε γίνει παρακολούθηση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ πιθανολογείται πως η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα.

Πήραν 10.000€ – Κρέμασαν ανάποδα το σκύλο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ήταν μια μεζονέτα, παραβιάζοντας παράθυρο στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά της οικείας με σκοπό να ληστέψουν, αλλά και να βγάλουν από τη μέση όποιον τους στεκόταν εμπόδιο… Δεν δίστασαν να δολοφονήσουν μια 20χρονη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και να κρεμάσουν από τα κάγκελα και το σκυλί της οικογένειας για να μην γαυγίσει…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Με τη μύτη έγινε η κλήση

Αν και δεμένος, ο 30χρονος κατάφερε να μπορέσει να συρθεί στο τηλέφωνο και με τη μύτη του να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον ΑΝΤ1.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ελάχιστα είναι τα πράγματα που έχει μπορέσει να πει στην αστυνομία, καθώς είναι σοκαρισμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments