Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο επιδειξία
Νέα Σμύρνη: Η γυναίκα έχει παραδώσει στικάκι με οπτικοακουστικό υλικό από την επίθεση που σημειώθηκε την 6η Αυγούστου 2020.

Μετά την καταγγελία της νεαρής γυναίκας για τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης, ακολούθησαν και άλλες σοκαριστικές μαρτυρίες από γυναίκες για επιθέσεις από τον ίδιο άνδρα. Μία από αυτές τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και μάλιστα, παρέδωσε στις Αρχές στικάκι με οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που «καίει» τον 22χρονο αφορά επίθεση που έλαβε χώρα τη νύχτα της 6ης Αυγούστου 2020. Και σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα μετά την επίθεση πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο 22χρονος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και της επιτέθηκε.

«Γυρνούσα το σπίτι μου, ήταν 12.30 η ώρα, εντάξει τις ξέρουμε τις κινήσεις του, είναι άλλες πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει. Πλησίαζε 15αύγουστος, έτυχε να είναι σε ένα στενό, με είδε που πήγαινα σπίτι μου, με ακολούθησε από πίσω, εγώ δεν τον είχα καταλάβει και δυστυχώς, όταν με πρόλαβε, όταν άνοιξα την πόρτα δεν πρόλαβα να την κλείσω και μου επιτέθηκε. Όλα αυτά φαίνονται καθαρά στο βίντεο» λέει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει ότι στάθηκε τυχερή που στο σπίτι της είχαν βάλει τον τελευταίο μήνα κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρχει το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης, όπως τις περιγράφει η γυναίκα, είναι ανατριχιαστικές.

«Στο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να μου κατεβάσει το σορτσάκι, μετά γυρνάω, τον κοιτάω, γιατί κι εγώ κάτι αισθάνθηκα από πίσω μου, με κοιτάει, με σπρώχνει μέσα στην πολυκατοικία, παλέψαμε, τον σπρώχνω εγώ έξω, αυτός με είχε πιάσει από τον λαιμό, με παίρνει μαζί του. Εγώ ήθελα με τα νύχια μου… στα μάτια του, μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον πονέσω και να με αφήσει. Φαίνεται ότι του ρίχνω κάτι στο πρόσωπο, του πήρα και τη μάσκα. Μάλλον τον πόνεσα και έκανε πίσω, του πήρα και τη μάσκα, αυτός λογικά αιφνιδιάστηκε… Κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα, κι εγώ πρόλαβα και μπήκα στην είσοδο και έκλεισα την πόρτα. Τρέχοντας ανέβηκα πάνω, φώναζα, ούρλιαζα να βγουν γιατί είχα αφήσει τα κλειδιά… Οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει. Ευτυχώς με άκουσαν… Εγώ κράτησα τη μάσκα του και την παρέδωσα από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments