Lifestyle

Ειρήνη Καζαριάν: Με καυτό μπικίνι στις Μαλδίβες

Ειρήνη Καζαριάν: Με καυτό μπικίνι στις Μαλδίβες
Ειρήνη Καζαριάν: Με καυτό μπικίνι στις Μαλδίβες και τον σύντροφό τους για ταξίδι αναψυχής.

Η Ειρήνη Καζαριάν με τα ανοιχτόχρωμα και εντυπωσιακά μάτια της και το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση, για αυτό κι όλα ήταν η νικήτρια του πρώτου Greece’s Next Top Model. Η μελαχρινή καλλονή απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο με τον σύντροφό της κάνοντας διακοπές στις Μαλδίβες.

Μπορεί στην Ελλάδα να στέλνουμε ακόμα μήνυμα στο 13033 για να βγούμε έξω από το σπίτι μας, αλλά κάποιοι πιο τυχεροί απολαμβάνουν όμορφες στιγμές σε εξωτικούς προορισμούς και τροπικά νησιά. Η Καζαριάν φρόντισε να ενημερώσει τους followers της με καυτές φωτογραφίες και σέξι μπικίνι από τις Μαλδίβες ανεβάζοντας κι άλλο τη θερμοκρασία.

Ειρήνη Καζαριάν: Φουλ ερωτευμένη

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ειρήνη αποκάλυψε εντελώς ξαφνικά τη σχέση της με τον Κύπριο προπονητή κολύμβησης Ιωσήφ Ψωμά, γράφοντας σε ένα Instagram story της πως είναι τα πάντα για εκείνη. Οκτώ μήνες αργότερα ο έρωτάς τους καλά κρατεί, γεγονός που φάνηκε από την απόφασή τους να ταξιδέψουν τόσο μακριά εν μέσω πανδημίας.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη στην Κύπρο, αλλά επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα, αφού η Ειρήνη είναι πλέον περιζήτητο μοντέλο, ενώ έχει στην Αθήνα και την οικογένειά της, που λατρεύει. Στις Μαλδίβες, πάντως, πήγαν οι δυο τους και, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που έχουν ποστάρει μέχρι στιγμής στα social media, είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, αφού μοιράζονται ξέγνοιαστες στιγμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments