Lifestyle

Μαριαλένα: Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές η παίκτρια του Survivor

Μαριαλένα: Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές η παίκτρια του Survivor
Μαριαλένα: Το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό του Survivor είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και όχι άδικα, αφού η νεαρή παίκτρια είδε τον πρώην της. Σάκη Κατσούλη, να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης, κάνοντας το κοινό να αναμένει αγωνιωδώς τις συμπεριφορές του πρώην ζευγαριού.

Μάλιστα, η κάμερα «έπιασε» το πρώην ζευγάρι να ανταλλάσσει μία τρυφερή αγκαλιά, ενώ οι φήμες από το οικείο περιβάλλον του Σάκη Κατσούλη υποστηρίζουν ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί.

Η Μαριαλένα έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της πριν από την είσοδό της στο Survivor, με πρωινές εκπομπές να αναφέρουν πως η 25χρονη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε το «ναι» σε μερικά… τσιμπηματάκια.

Και όπως προδίδουν φωτογραφίες του παρελθόντως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Μαριαλένα θέλησε να ενισχύσει λίγο τα χείλη της με τη βοήθεια του υαλουρονικού, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε ακρότητες.

Η διαφορά του πριν και του μετά στα χείλη της είναι σαφώς μεγάλη, παρόλα αυτά όμως -σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τηλεοπτικά- το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δείτε τη Μαριαλένα πριν πειράξει τα χείλη της στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η μαμά της και οι οποίες ακολουθούν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments