Lifestyle

Χεζόνια: Τρελάθηκε με την εμφάνιση της Μαλέσκου

Χεζόνια: Τρελάθηκε με την εμφάνιση της Μαλέσκου
Χεζόνια: Σίγουρα η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου δεν τον άφησε ασυγκίνητο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα δυνατά ονόματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.  Η παρουσιάστρια του «Love it» μαγνητίζει συχνά το βλέμμα όλων στο πέρασμά της, ενώ η ίδια δεν διστάζει να ανεβάζει καυτές φωτογραφίες στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή έκανε για ακόμη μία φορά μία εντυπωσιακή εμφάνιση, με την Ιωάννα Μαλέσκου να επιλέγει να φορέσει ένα σούπερ εντυπωσιακό μοβ φόρεμα. Όπως ήταν φυσικό ο φακός δεν ξεκολλούσε από πάνω της όπως και τα μάτια των θαυμαστών της από τις τηλεοράσεις.

Σίγουρο είναι ότι θα άφησε άφωνο και τον μεγάλο θαυμαστή της και άσο του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι είχε δηλώσει για τον Χεζόνια

Από τότε που ο Χεζόνια έκανε like στην Ιωάννα τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν επιδρομή στα social media της παρουσιάστριας έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για τον σταρ της ομάδας και αυτός να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για πολύ καιρό ακόμα.

Σε δηλώσεις, πάντως, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εξέφραση την άποψη πως ο Μάριο Χεζόνια θα μείνει στον Παναθηναϊκό όταν ρωτήθηκε για τον Κροάτη σταρ του «τριφυλλιού». Βέβαια, η Ιωάννα μπέρδεψε λίγο το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν την Ιωάννα να τους κάνει το «χατίρι» και να μιλάει για τον Χεζόνια.

«Βάζει πολλά γκολ και πολλά τρίποντα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια για τον Κροάτη μπασκετμπολίστα. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο, κάνουν τα πάντα για να μείνει. Ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό του όπως φαίνεται».

Επιπλέον, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι παρακολούθησε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και είπε για τον Κροάτη ότι είναι ένας πολύ καλός, δυνατός και ψηλός παίκτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments